Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt fogamzásgátló?
2hete szedek fogamzásgátlót és a pénteki napon volt először úgy aktus hogy a párom elment bennem! Még aznap aktus után bevettem a szokásos időben viszont másnap sajnos kimaradt nem várt utazás miatt így ezt pótoltam tegnap az akkor esedékes gyógyszerrel egy időben
Viszont a mai nap ismét el kellett sürgősen utaznom és igy a mai gyógyszert is leghamarabb holnap tudom pótolni!
Van arra esely hogy így teherbe esek esetleg? Tudom felelőtlenség de sajnos nem tudom vissza csinálni! Válaszokat köszönöm!
Igen van esély terhessègre. Fogamzásgátlót ezért kell 24 órás időközönként 1-2 óra eltéréssel pontosan bevenni.
A személyiségedhez ezek szerint nem ez a megfelelő gyógyszer. Beszélj a nőgyógyászoddal hogy szeretnél átállni hüvelygyűrűre vagy más, nem napi fogamzásgátlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!