Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha később vettem be egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha később vettem be egy tablettát, de utána pótoltam és azóta a következő levélből beszedtem már 2 heti adagot lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztook. Előző levélből a vége fele elfelejtettem bevenni egyet. Azt olvastam akkor szokott baj lenni leginkább ha elejéről és végéről felejtjük el. Este 7kor szoktam bevenni mindig. Viszont másnap délután fél2kor bevettem a kimaradt adagot, este pedig szokásosan az aznapit.

Közbe ugye volt egy mensi. És az új levélből elfogyott 2heti adag. Eddig védekeztünk a biztonság kedvéért. Ha most nem tennénk lenne belőle baj?

Előre is köszönöm:)

2022. márc. 26. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Akármelyik szemet kihagyod, akár az elején/végén/közepén az baj. Ha kimaradt, akkor vedd be, amint tudod (lehetőleg 12 órán belül). Tehát igazából ha jól értek mindent, akkor te jól csináltad. És még kiegészítő védekezést is alkalmaztatok, kész csoda, hogy vannak még itt felelősségteljes emberek. Szerintem most már lehet bízni a tabiban, nem hiszem, hogy szükséges további óvintézkedés.
2022. márc. 26. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Igeeen jól érted. Pontosan így történt. Nem kihagytam, vagyis lényegében aznap kihagytam de amint tudtam pótoltam.
2022. márc. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!