Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írassak fel fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
15 éves leszek, szexuális életet élek, de a szüleim nem tudják.Nem kérek oltásokat, h fiatal vagyok hozzá, mert 2 éves kapcsolatom van, szeretjük egymást, és úgy gondolom, ilyen esetben a kor nem számít. Szeretnék feliratni fogamzásgátlót ( Kaposváron ). Szeretném megkérdezni h ismer-e ott valaki olyan orvost, nőgyógyászt, aki szülői engedély nélkül is felírná nekem?2010. szept. 19. 12:01
11/12 anonim válasza:
Gondolom írta volna a lány, ha allergiás lenne a gumira. Jól van, én egy ennyi idős lányt a fiúzástól is óvnék, nemhogy a gyógyszer szedéstől. De biztos én vagyok nagyon maradi :) A lényeg hogy óvszernélküli dugás legyen, hisz az milyen ciki manapság, ráadásul nagylányok vagyunk, az meg már kit érdekel hogy bajunk lesz tőle. Nem is idegesítem magam ezen, ha valaki belesz@r az egészségébe az már nem az én bajom.
12/12 anonim válasza:
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a fogamzásgátló nem cukorka, amit bármikor kedvünkre bekapkodhatunk! Én 20 éves létemre akadtam fenn egy szűrővizsgálaton, amikor tablettát akartam magamnak íratni. A méhemet koromhoz képest fejletlennek titulálták, ami önmagában kizáró oka lehetett volna annak, hogy némi hormonnal még inkább lelassítsam/bekavarjam a fejlődését! Csak egy ultrahang után merte azt mondani az orvos, hogy nem lesz probléma, nyugodtan szedhetem! Lehet hogy én egyéni eset vagyok, de tudomásul kell venni, hogy ha kevés is, a fogamzásgátlóban hormonok vannak, és megértem ha most nem akar valaki gyereket, de nehogy 10 év múlva amiatt legyen sírás, hogy nem is lehet! Lehet szedni, de csak is saját felelősségre! Én személy szerint szintén nem értek egyet vele, mivel fiatal még a kérdező, de ez senkit nem érdekel, mindenki maga dönti el hogy mit tesz a saját életével/egészségével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!