Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót irassak fel?
Főleg azért kellene, hogy ne tartson 6-7 napig, ne legyen ennyire erős mint most, és ne kísérje 3 napos gyomorgörcs:S
Tudom, hogy egyénfüggő h hízok e tőle, de azt se kéne...
És ne legyen a legdrágább!
Vmi ötlet, tapasztalat?
19/L
Ezt nem te döntöd el. Majd a doki megvizsgál és ő megállapítja, hogy milyen gyógyszer jó neked. Lehet jó a legolcsóbb is, de van akinek azt nem bírja a szervezete.
Majd a doki megmondja.
1. Amit az első írt.
2. Én is azt hittem, hogy hú de jó, a fogamzásgátlótól majd a 7 napos ciklusom 3 napos lesz és ne is fogok görcsölni, de hát egy nagy sz*rt. Ez is ember függő és hát nálam sajnos nem jött be.
CSak azért,akarsz hormon tartalmú gyógyszert, hogy rövidebb legyen a ciklusod? ez butaság
A gyógyszerkiválasztás nem igazán kivánságműsor( legalábbis nem annak kéne lennie)
Csak kicsit tájékozódni szerettem volna, mert tesómat is megkérdezte milyet írjon.
Sajnos felénk az orvosok nem valami körültekintőek amikor megvizsgálnak, ezt már többen mondták..
A legfontosabb az lenne h ne görcsöljön a gyomrom:S
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!