Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irassak fogamzásgátlót?
Én is így voltam vele, másfél évig járogattam a nőgyógyászhoz receptért háromhavonta, aztán egyszer nagyon későre kaptam időpontot nődokihoz, kénytelen voltam elmenni háziorvoshoz, és teljesen jófej volt. Azóta oda megyek receptért. Amúgy hülyeség ez a gyerekorvos dolog. Én sosem jártam gyerekorvosnál, nyugodtan elmehetsz te is a háziorvoshoz.
Első
Én magánrendelésre mentem, inkább kifizetem a 2000Ft-ot 3havonta (bár mióta orvosira járok, nem kér tőlem pénzt, de amúgy is kifizetném...), minthogy bunkó legyen velem a doki.
Mindenképp el kell majd menned ezentúl évente rákszűrésre, kb 50éves korodig, valakinél gyereket is kell majd szülnöd, lehetőleg ugyanannál, aki írja a tabit, úgyhogy szerintem keress egy rendes nőgyógyászt és ne sajnáld rá a pénzt.
Az enyémnek amúgy nincs aszisztense, így mindig ő írja fel, de vizsgálat nincs, csak évente a szűrés. 1,5 éve szedem a fogamzásgátlót. 19/L
köszönöm a válaszokat
igen, én is tudom, hogy szükség lenne egy állandó nőgyógyászra, akihez nyugodtan fordulhatok bármi van, meg persze majd ha egyszer eljön a gyerekvállalás ideje mindenképp sokat segítene ha ismerném az orvost, csak fogalmam sincs hogyan találhatnék egy normális dokit
Barátnőktől akikkel olyan a viszonyom, hogy ilyesmiről beszélhetek csak azt hallom, hogy a szakrendelésen voltak a kórházban, de csak negatív tapasztalataik vannak. Anyukám meg sajnos elhanyagolja a nőgyógyászt nem jár évenkénti szűrésre sem, pedig az ő korában meg főleg kéne. Mindegy keresgélek, csak találok valakit akiről jó vélemények vannak.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!