Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e? Tri-regolt szedem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e? Tri-regolt szedem (nem kérek fikázást), menstruációm 3. napján vettem be - a doki ezt mondta - az első szemet. Több lent.

Figyelt kérdés
Két hét után - pharmatexxel kiegészítve - már véd a nem kívánt terhességtől? Nem kérek tényleg fikázást, köszönöm.
2010. szept. 16. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a leírást. Minden foggátló tájékoztatójában benne van, hogyha a menstr. 1 napján kezded, azonnal, ha a 2-5 napon, akkor 1 hét után véd. Csak venni kéne a fáradságot és figyelmesen (!!!) elolvasni. Ha ezt most fikázásnak vetted, te bajod.
2010. szept. 16. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
első válaszoló, én is ezt szedek, ne oltogasd, nem mindig egyértelmű a szakzsargon. én nem használtam, megvártam az első megvonásost. azután biztosan véd. elvileg hat már nálad is, de a lelked rajta, hogy megbízol-e a gyógyszerben.
2010. szept. 16. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első Tri-Regol 21+7 bevont tablettát a havi vérzés első napján kell bevennie (ez a nap az, amelyen a menstruációs vérzés kezdődik). A Tri-Regol 21+7 bevont tabletta szedését a buborékcsomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettával kezdje (pl. ha kedden jelentkezett a havi vérzése, akkor a kedd feliratú bevont tablettát válassza). Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Tri-Regol 21+7 bevont tablettát, amíg a csomag kiürül. Abban az esetben, ha csak a menstruáció 2-7. napján kezdi el a Tri-Regol 21+7 bevont tabletta szedését, akkor az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (pl. óvszer, pesszárium) is alkalmaznia kell - ez azonban csak az első csomag szedésének ideje alatt szükséges.

Beidéztem a nevezett gyógyszer fogamzásgátló hatásának kialakulását. Ebben mi a "szakzsargon" neked? Ha ebből számodra nem világos, hogy ha első napon kedzed, rögtön, ha pedig a 2-5-7 napon, akkor 1 hét múlva, akkor szerintem menj vissza úgy általános negyedikbe. Ott kezdik a szövegértés fejlesztését.

2010. szept. 16. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
nézd, inkább kérdezze, minthogy mehessen abortuszra. válaszoltál. ügyes vagy. remek neked. van, akinek nem egyértelmű.
2010. szept. 16. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszt, de NEM 21+7 naposat szedek. 3x21-eset, vatabletta azaz + 7 nélkül!
2010. szept. 17. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Tri-regolban tényleg sok a hormon.A gyógyszerész azt mondta vannak gyengébbek is.
2010. szept. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!