Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek inkább a nőknek, vagy a férfiaknak a feladata a fogamzásgátlás?
Annak a feladata, aki nem akar gyereket.
Illetve még akinek könnyebb megoldania.
Nem tudok választani a 2 opció közül. Kizárólag egyéni szinten dől el, a felek között, azok szempontjai szerint. Volt kapcsolatom ahol gumival oldottuk meg, mivel gyógyszert nem szedhetett, orvosi indokkal. Másik barátnőm pedig szedte, így ő védekezett. Mondhatni hol én hol a csaj védekezett. Megoldottuk, ez a lényeg. Nem volt soha ebből gond vagy, a másik nyomasztása, és hárítása.
Szóval nem látom értelmét a kérdésednek.
Az exem azzal jött hogy ő márpedig biztos nem fog gyógyszert szedni így vagy gumit húzok vagy nincs szex...
Korábban sem járt orvosnál ezzel kapcsolatban, ő kész hozott egy döntést ha jó jó s ha nem nem. Rohadtul megutaltam ám a gumit jó lenne már érezni anélkül egy igazi nőt
5
Teljesen igaza van az exednek, nem te teszed tönkre hormonokkal a tested.
Arról én nem tehetek hogy menstrualnak, sajnálatos de egyébként nem erről volt szó..
A nagy jólétet pedig szívesen megismerném:)
A menstruáció ma már nem kötelező.
EL lehet halasztani hónapokra, évekre, vagy akár véglegesen is. Vannak rá megoldások. Valahogy nem népszerűek... vajon miért?
A szülés más kérdés, ezen még dolgoznak. De ha meglesz - te megszületed majd mással a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!