Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mennyire felel meg LEA CONTRACEPTIVUM?
Olyanokat kérdeznék, akik már használják ezt a szilikon alapú fogamzásgátló eszközt, és megfelel nekik.
Mivel elég borsos ára van, érdekelne hogy a férfiaknak mennyire kényelmes a használata..
Köszi a hozzászólást!
Értelek én, de arra lennék kíváncsi hogy akik már használták, azoknak okozott-e valamilyen kellemetlenséget?
Mert ugye a férfi "kényelme" sem utolsó szempont.
Ez egy méhszájsapka. Nem rossz dolog, csak nem túl hatékony: a pearl indexe elég magas.
Igen, valóban hasonló a méhszájsapkához, az indexe 2,3 ha jól emlékszem az oldal adataira. Annyiban különbözik, hogy vákummal zár, nem zárja le teljesen a méhszájat, és az a fő, hogy a szilikonon keresztül nem tudnak felhatolni a kiskatonák.
A férjem találta a neten, én először csak néztem, gondoltuk ki kéne próbálni, a többi módszerrel talán jó lesz. Még nincs gyerekünk.
Ez a Lea nagyobb mint egy tojás.. :-) [link]
Konkrétan ezt még nem próbáltam, de már évek óta pesszáriummal + spermiciddel védekezek és tökéletesen meg vagyok elégedve szerintem azt próbáld ki! Már csak azért is mert a méhszájsapkának (mint a Lea) 7-11 a Pearl indexe, a pesszáriumnak pedig 2-3 . És sokkal de sokkal kisebb is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!