Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet majd kapni férfiaknak fogamzásgátlót?
Sok nő nem tud használni fogamzásgátlót mert olyan egészségügyi betegsége van.
Ott marad az óvszer.
De a férfiaknak miért nincs fogamzásgátló?
Vagy létezik? csak itthon nem kapni?
?? A fogamzás egy biológiai folyamat, mely a nő testében játszódik le, az ivarsejtek találkozásakor, ergo fogamzásgátló a nőknek van, hiszen az ő testükben kell ezt meggátolni.
A hímivarsejtek életképtelenné tételére gondolsz? Jó kérdés... szerintem ez nem megvalósítható, különben már lenne ilyesmi, vagy csak tájékozatlan vagyok:/
Még nem létezik, de már évek óta kísérleteznek ez ügyben. Állítólag ha minden jól megy pár év múlva piacra is kerülhet. Hát nagyon remélem...
Ne csak folyamatosan én mérgezzem már a szervezetem...
Létezik, feltalálták, de nem került forgalomba. Nem csak Magyarországon nem kapni, máshol sem.
Azért nem került forgalomba, mert elbukott a vakteszten.
A hatásosságával nem volt semmi gond, viszont a tesztben résztvevő férfiak potenciazavarokra panaszkodtak. A vicc az, hogy a kontrollcsoport tagjai ugyanolyan mértékben, mint a valódi bogyót kapók.
Azaz a tabletta nem a hatékonyságon bukott meg, nem is a mellékhatásokon, hanem azon, hogy a férfiak pszichésen nem viselték el a tablettaszedést, úgy érezték, elveszítik tőle a férfiasságukat, holott nem okozott valódi (fizikális) potenciaproblémát.
Mivel így alakult, nem hiszem, hogy valaha is kapható lesz.
Minek feccölnének bele pénzt, amikor a célcsoport nem reagált jól rá.
köszönöm szépen a válaszokat.
Elég szomorú hír, igazán mi férfiak is betudnánk vállalni egy tabletta szedését.
"A hímivarsejtek életképtelenné tételére gondolsz? Jó kérdés... szerintem ez nem megvalósítható"
Ez pl. létezik. Spermicidnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!