Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Fogamzásgátló szüneteltetése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Fogamzásgátló szüneteltetése nem passzol ahhoz,amikorra előre van látva a menzesz?

Figyelt kérdés
Egy hete sem szedek fogamzásgátlót,pont ezért nem világos ez.. 21 napig kell szedni a tablettákat,és utána 1 hét szünet,ami alatt meg kellene,hogy jöjjön. Legalábbis én mindenhol ezt olvastam. Most kezdtem el szedni a tabikat,a menziszem 1. Napján. A menziszem hossza átlagosan 9 nap,bár meg eshet,hogy most le is rövidül a tabletta miatt. Viszont a 21. Nap,amikor az utolsó tablettát kell bevennem, 9 napra rá kell csak,hogy megjöjjön. Nem lesz így kevés a tabim? Vagy nem tudom valahogy előrehozni a menzeszem a tablettával,hogy stimmeljen a 21 nap szedés-7 nap pihi "szabály" ?

2022. márc. 30. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem 9 napra kell hogy megjöjjön hanem abban az 1 hétben valamikor amikor a tabletta mentes hét van. A 8.napon akkor is bekell venni a tablettát ha te még menstruálsz.
2022. márc. 30. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Innentől kezdve nem lesz 9 nap. 21 napig szeded a tabit, aztán 7 nap szünet, ott lesz a megvonásos vérzésed. Ennyi
2022. márc. 30. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A tabi le fogja "szabályozni" a ciklusod, a betegtájékoztatóban foglaltak szerint szedd (kivéve ha a kezelőorvosod egyedileg, kifejezetten mást mondott).
2022. márc. 30. 14:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!