Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ha ma van peteérés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha ma van peteérésem akkor ha a baràtommal védekezés nélkul sexeltem de nem elvezett el mert félbeszakadt az aktus akkor sok esely van a teherbe esesre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

#20, mindenki más azt kérdezi, én miért nem estem teherbe tőle? Ők vannak sokkal többen. A véletlenek már csak ilyenek: néha egyvalakivel megesik. A többivel nem.

A gyógyszer sem 100 %-os, mellette is előfordult már terhesség. A mellékhatások sajnos sokkal gyakrabbak, szóval ha el lehet kerülni, jobb úgy.

2022. márc. 22. 08:44
 22/25 A kérdező kommentje:
Tehat te teherbe estel?
2022. márc. 22. 08:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Értem a gyógyszert,csak ilyen tapasztalatok után én inkább azt mondom, a nem kívánt terhességet "kellemesebb" elkerülni, mint egy tablettát.
2022. márc. 22. 08:53
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Minthogy az esemény utáni tabletta sem 100%-os, az sem garancia.

Ahogyan a #20 nem tudja, miként lett terhes.

Láthatóan döntöttél is, vedd be azt a tablettát, bár megnyugodni csak hónapok múlva fogsz, mert a GyK-n olvastam már olyat, hogy vérzés mellett is lehet terhesség...

2022. márc. 23. 07:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha tőlem kérdezed igen én terhes lettem! Mivel nem történt semmi "baleset" ami okot okott adott volna rá, sajnos nem tudtam esemény utáni tablettát bevenni, ezért javasoltam hogyha te tudsz vegyél!

2022. márc. 23. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!