Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mért utálják ennyire a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért utálják ennyire a lányok a pasikat?

Figyelt kérdés
gondolok itt olyanra ha egy pasi nem akar kapcsolatot azt is pf így úgy ha meg komoly kapcsolatot szeretne akkor meg leszólják meg ilyenek
2010. szept. 12. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Tudtam, hogy a hozzászólások nagy része az lesz, hogy "milyen szemetek a pasik" meg hogy milyen nehéz a csajoknak, mert csak kihasználják őket.

És fordított esetben nem szemétség, amikor a csaj csak hülyíti a pasit, kihasználja anyagilag, érzemileg, csak azért tartja, hogy felvágjon a barátnői előtt és amikor a faszi elvárna egy kis testi kapcsolatot, akkor jösztök a "te is csak azt akarod", "legyünk csak barátok" stb. baromságokkal.

Tessék, lehet nyugodtan kiakadni.

2010. szept. 12. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:

képzeljétek, én 25 pasi vagyok, nagyon vágyok egy lány után, akivel sokat találkoztunk stb. meg szeretném neki mondani, hogy komolyabbat akarok. De 3 hónapja lett munkahelye, és azóta se kép se hang... nagy kin keservembe leirtam neki mindezt, és 1 hónap után volt hajlandó visszairni, hogy nem akar többet, sőt számon is kérte, hogy miért nem 3 hónappal ezelött mondam ezt el neki, mikor még azon a véleményen volt, hogy neki nem kell pasi..... én meg csak sirtam éjszakákon át, hogy miért nem tudunk csinán csak találkozni, hogy ezt elmondjam

aláirás: egy újabb SZSZP (szexmániás szemétláda pasi)

2010. szept. 12. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Hihetetlen hatékonyan működik a csajok által használt agymosás. Te sírsz és szégyellenéd, ha szexmániás lennél? Ha meg nem vagy szexmániás és nem ugrasz egy meztelen képre, akkor meg az lesz a baj. Döbbenet, hogy ti ezt nem látjátok át.
2010. szept. 12. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
én nagyon gyűlölök minden pasit... a páromat is kidobtam elsőre, aztán fél év múlva újra próbálkozott, na mondom beszélgessünk vele, azt már tudja úgyis h nem lesz velem egyéjszakás kalandja... és most 1 éve együtt élünk, lassan tovább is lépünk :D idpben megjött az eszem, és egy férfi, akinek tudtam hinni, hogy nem csak meg akar húzni végre... 25L
2010. szept. 13. 08:32
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
na b@szki ezt mind végigolvasva, teljesen le vagyok döbbenve! Több a feminista csaj mint a soviniszta pasas. Ha valamit utálok az az ha valaki általánosít! Az hogy a legtöbb férfi csak dugni akar és nem akar kapcsolatot, az a fajfenntartási ösztön miatt van! Na és? A csajok többsége pedig kapcsolatot akar, a pasik viszont azt nem. Ennyi erővel mi is háboroghatnánk, hogy "na ez is csak kapcsolatot akar". De ez nem igaz mindenkire, mivel SEMMILYEN HELYZETBEN nem lehet általánosítani! És amelyik csaj kiakadt egy pasi miatt mert összetörte a szívét bla bla bla... az arra a bizonyos személyre haragudjon, ne pedig az egész hímkolóniára. erről ennyit...
2010. szept. 14. 14:49
 16/21 Apollo93 ***** válasza:
63%

Azok a csajok, akik most ide jöttem panaszkodni hogy a FÉRFIAK milyen szemetek sajnos nagyon buták és ostobák.

Azt lehet átverni, aki hagyja de ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg. Amúgy tényleg ha jön valami csaj d*gdosó akkor az nem jó de ha jön egy rendes srác aki nem akar átvágni akkor azt is elkülditek. Hát akkor ne itt sírjatok hogy a pasik így a pasik úgy ha ilyen buták vagytok! Meg a másik hogy ha sokat mondok 10 pasi átvágta a csajszi fejét és akkor ő az összes férfit gyűlöli :DD

Kész, végem...

2010. szept. 16. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Most írni akartam 10 soros k.anyázást erre a kérdésre, de nincs értelme.

Inkább csak annyit írok, hogy akinek nem jön be a férfi nem, nem fog pasizni és ennyi. Kutyát se fogja érdekelni, ha szűz vagy vagy szingli vagy mind a kettő. A férfiak és a nők közötti rivalizálás évszázadok óta van komolyabban jelen.

A középkorban a királyok feleségei számos szeretőt tartottak a várkastélyukban, hogy mindennapi "szükségleteiket" kielégíthessék, amikor az uruk háborúban van.

Van vagy 20 féle női személyiség, valaki szeret flörtölni, valaki az igazit keresi, vannak akik egy éjszakára kitudják kapcsolni az érzelmeiket, meg olyanok is, akik annyira rondák, hogy inkább lefeküdnek bárkivel a Tisza parton, csak veszítsék már el végre.

Megsúgom, a férfiak is így működnek, de ők nem csinálnak ebből ekkora sportot, mint ti.

Messziről kiszagoljuk, ha egy csaj k.urva módra viselkedik, könnyen kapható, vagy egyszerűen túl szép hogy igaz legyen.

Volt egy csaj, akit felvettem msnre, küldtem magamról 1 képet, és azt írta, hogy drága, ez nem te vagy... a képet a saját mobiltelefonommal csináltam... túl jó kép lett, pedig photof*st se használtam soha. Ezután letiltottam, mert utálom a p*csákat. De amint már mondtam, nem anyázok, mert felesleges az egész.

MI sose fogjuk érteni a híres női logikát, ti meg nem fogjátok érteni a férfi agyat. Ennyi.

Lehetünk nektek akármennyire faszok, bunkók, köcsögök, állatok, ha 1 pasi jól megszopatta a fejeteket, akkor nem kell minden pasit utálni, különben is, miért hagyjátok magatokat könnyen megd*gatni? Ez már a ti bajotok.

2010. szept. 16. 19:25
 18/21 anonim válasza:
Ez azoknál a lányoknál van így akiket már pofára elytett egy f*sz és elhitette velük,hogy jaj kicsim így szeretlek úgy szeretlek jaj cicamica csak te kellesz másokat csak azért nézek meg mert pasi vagyok ,de attól még téged szeretlek senki más nem kell.. a f*szt .. lefektet és két hónap mulva jön azzal bőgve,hogy jaj kicsim szeretlek de nem megy ez nekem tovább szakítanunk kell mert megcsalnálak.. nem akarlak megcsalni,de tudom,hogy megtenném.( az ilyeneket vki más irányítja ba**meg?) na szal az ilyenek miatt van az ,hogy a csajok már összevissza hülyítik a pasikat mert nem mernek a szívük után menni de néha meg inganak és azt sem tudják már ,hogy hogyan viszonyuljanak egy pasihoz .. nem tudják akarnak e komoly kapcsolatot mert félnek ,hogy újra pofára esnek. Emiatt szívnak a normálisak(már ha egyáltalán vannak) bocsi ha kicsit durva voltam vagy érthetetlen, de velem ezt tették és gyűlölöm az ilyeneket:)
2010. szept. 16. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Én meg 10-ből 9.5 csajt Bmw-ben ülve látok a 60 éves pali mellett... De természetesen aki felhozta ezt a példát az pont a 0.5-ös. Nagy köcsögök a férfiak jah. De azért egy nő se szent maradjunk ennyiben.
2010. szept. 16. 20:11
 20/21 anonim ***** válasza:

K.rva mindegy a vita,a lányok 90% szutyok és a fiúk 90% szintén szuytok...szóval ez van...

Akit meg átbasznak,átbasztak az nézzem magába,met nem csak ratja állt a dolog.Persze siránkozni a legkönnyebb,legyen az fiú vagy lány.

2010. szept. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!