Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szűrjem ki azokat a pasikat, akik csak le akarnak velem feküdni? És eszük is van-jól tudnak áltatni.
Rakd szét a lábad és amelyik rögtön előveszi azt verd fejbe lapáttal...
Hülye kérdésre hülye válasz!
Szólj nekem én leszek a barátod szívesen :)
Cölibátust fogadok a kedvedért:D
Addig húzd az időt amíg csak tudod mielőtt lefeküdnél vele.
Ismerd meg annyira amennyire csak tudod,ha nem bízol benne (ami valószínű hogy így van).
lefekszel vele és vagy dob vagy nem. sokáig nem fekszel le vele és szintén vagy dob vagy nem.
a legjobb ha legalább 3-4 hétig nincs szex! azok a csajozógépek akiket ismerek ők ledumálják rólad a bugyid 1 hét alatt, de 3-4 hetet nem szánnának senkire a drága idejükből.
Ha valami komolyabbat is akar, akkor nem fog egybol a targya terni.
Ha csak szexet, akkor hamar fizikai kapcsolatot letesit veled. Az elso randin mar megcsokol, a masodikra mar filmet nezne, ilyesmik.
Aki nem csak szexet akar, az szerintem eloszor beszelgetni fog veled, es miutan megismert akar majd szexet. Eleg ritka mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!