Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TEsrhes lehetek? Mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
lefeküdtünk tegnap a barátommal...ekapott a hév,nem védekeztünk,de a barátom nem ment el (különböző okok miatt.).mennyi az esélye hogy terhes lehetek?18.-án kellene megjönnie,de legtöbbször össze-vissza jön meg soha nem áll be rendesen.Tudom,védekeznünk kellett volna,nem tudom mi ütött belénk,de az biztos hogy ezután óvszer nélkül semmi.Bár lehet hogy már késő...2010. szept. 10. 22:39
11/15 A kérdező kommentje:
*nem
2010. szept. 10. 23:05
12/15 anonim 

válasza:

Szia! Ugyanmár, ne szégyelld magad! Velem is előfordult, pedig okos nőnek tartom magam, ráadásul én már felnőtt vagyok és bizony én is vettem be 72 órásat :) Szólj nyugodtan édesanyádnak, nincs miért szégyenkezned, csak most megijedtél :)
13/15 A kérdező kommentje:
hát hogy megijedtem,az teljesen biztos (:
böngésztem egy kicsit a neten és azt olvastam egy orvosi honlapon hogy a megszakításos módszerrel az esély a terhességre 5%.(persze ha 1éven keresztül nem védekezünk ez a szám jóval megnő.)Sőt azt írják h védekezés nélkül is kicsi az esély a terhességre ha csak egyszer nem védekezünk...persze tudom,az esély a terhességre mindenhol ottvan...holnap reggel beszélek anyával és elmegyek az ügyeletre...
2010. szept. 10. 23:22
14/15 Piciregica 

válasza:

nem kell szülői kíséret ha nőgyógyászhoz akarsz menni.Vis kell.de gondolj bele,h ez a kisebbik rossz.Mert ha abortuszra kellene menned,ahhoz kellenének a szüleid is,meg ha megszülöd érzelmileg és anyagilag is.Ilyenekbe is gondolj bele.
15/15 A kérdező kommentje:
tegnap elmentem nőgyógyászhoz,felirattam gyógyszert és be is vettem...remélem minden oké lesz...többet ilyet,soha !
2010. szept. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!