Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TEsrhes lehetek? Mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
lefeküdtünk tegnap a barátommal...ekapott a hév,nem védekeztünk,de a barátom nem ment el (különböző okok miatt.).mennyi az esélye hogy terhes lehetek?18.-án kellene megjönnie,de legtöbbször össze-vissza jön meg soha nem áll be rendesen.Tudom,védekeznünk kellett volna,nem tudom mi ütött belénk,de az biztos hogy ezután óvszer nélkül semmi.Bár lehet hogy már késő...2010. szept. 10. 22:39
1/15 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam /:
*Terhes lehetek
2010. szept. 10. 22:40
2/15 anonim 

válasza:

Az aktus közben az előváladékkal is jön valamennyi sperma. Így akár teherbe is eshettél. Szerintem pont most van a megtermékenyülős időszakod. Sztem ha nem jönne meg keress fel egy nőgyógyászt. De legtöbbször a nők ezekben az esetekben a bolhából elefántot csinálnak!:)
3/15 A kérdező kommentje:
a termékenyülős napnak nem a 14.-15. napnak számít?
mert azon elvileg már tulvagyok ha a 28 napos ciklust nézzük.(:.Minél hamarabb el kellene mennem nőgyógyászhoz csak nemtudom hogy ilyenkor ez hogy megy...bemegyek megvizsgál megmondja hogy szükség van e a tablettára,vagy egyszerüen csak megmondom hogy ez és ez történt?...persze jókor gondolkozok...
2010. szept. 10. 22:45
4/15 anonim 

válasza:

Az első válaszoló vagyok. Ha csak tegnap történt akkor beveszel egy 72 órás tabit és akkor nem kell tartanod semmitől!:)
5/15 A kérdező kommentje:
hát épp ez a baj,hogy a 72órásat meg csak a nőgyógyász adhatja,ahhoz meg gondolom kell valamelyik szülő is./:
de jobb megoldás mint a későbbi esetleges abortusz.
2010. szept. 10. 22:48
6/15 anonim 

válasza:

Ebből a válaszból azt veszem le, hogy még nem vagy 18. Nem tudom, hogy ez a tablettás megoldás mennyire szülőfüggő. De mindenképpen menj el mihamarabb!
7/15 A kérdező kommentje:
igen,azt hittem hogy már írtam...jóval 18 alatt vagyok tehát még parásabb a dolog /:
valahonnan szerzek fogamzásgátlót mihamarabb.
2010. szept. 10. 22:51
8/15 anonim 

válasza:

Fogamzásgátló tabletta csak nőgyógyásztól! És szerintem mond el anyukádnak, mert azért ő csak jobban meg tud nyugtatni! A gyereke vagy, meg fog érteni és talán nem is lesz mérges, ha nyíltan elmondod neki, hogy mi és hogyan történt. Tőle kaphatod a legésszerűbb tanácsot mind közül!
9/15 anonim 

válasza:

nőgyógyászhoz elmehetsz egyedül 18 alatt is,max apénzügyi támogatást kell a szüleidtől kérned mert egy 72órás kb 5-6ezer ft:S
10/15 A kérdező kommentje:
hát anyukám biztos nemtud velem eljönni mert itthon kell lennie az öcsémmel(3hónapos).Anya tudja hogy már lefejüdtem a barátommal és mondta,hogyha van valami,bármi,akkor szoljak időben...csakhát olyan rohadtul szégyellem magam hogy ez megtörténhetett...megbízott bennem,hogy védekezünk,mi meg ilyen dolog miatt bukhatjuk el az egész életünket(bár lehet hogy ez kicsit túlzás...)ezek szerint még holnap el kellene mennem a nőgyógyászhoz,hogy időben be tudjam venni a tablettát...csakhát még ne is nagyon jártam nőgyógyásznál,nem tudom hogy mennek a dolgok S:S:
2010. szept. 10. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!