Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megszakításos módszer miért jó?
Nagyon tájékozatlan vagyok ebben a témában, soha nem "védekeztem" így, nem is hallottam erről sokáig, aztán meglepve tapasztaltam, hogy mennyien alkalmazzák. A szexben nem a beleélvezés amitől kiteljesedik az egész? Jobb gumi nélkül nem elmenni a nőben, mint gumival igen?
(lány vagyok, biztos látszik a kérdésből)
amúgy itt nagyon sokan vehemensen üldözik a megszakítást, miközben a gumi sem 100 %, előfordulnak "balesetek"
a 100 % megközelíthető, ha többféle módszert kombináltok
a tökéletes 100 % az, ha nem szexelsz.
Egyáltalán nem hatékony módszer. Az előváladékban is előfordulhat hímivarsejt.
Viszont én imádom, ha a párom bennem élvez el (kondomot használva, of course, mert nem akarok gyereket), és ő készséggel meg is teszi. Ügyesen csinálja. Volt korábban olyan párom, aki teljesen visszafogta magát olyankor (ez szörnyen kiábrándító volt), míg a mostani nagyon keményen "a méhemig tolja", amikor élvez (nagyon izgató egy ilyen kefélés).
Amúgy nyilván a gumi már egy akadály, nem olyan az érzet, de biztos vagyok benne, hogy meg lehet szokni. Nem ér annyit a megszakításos, meg az ondótörölgetés, hogy aztán becsússzon egy gyerek, ami elcseszi az ember életét, HA valaki esetleg rohadtul nem vágyik ilyesmire.
Nem jó módszer a megszakítás. Különösen akkor, ha közvetlenül élvezés előtt veszi ki a pasi.
Ha meg akarod élni, milyen ha beléd élveznek, és nem akarsz gumit használni, meg fogamzásgátlót szedni, akkor még mindig sokkal jobb módszer ha gélt használsz szex előtt. Hormonmentes, és kb akkora a biztonsága, mint a gyógyszernek vagy az óvszernek.
16
Nem mondom,hogy rossz gumival csinálni de hosszútávú kapcsolatban unalmas néha. Fogamzásgátlót szedné a párom,de én nem nagyon akarom hagyni, nehogy valami hosszútávú kárt szenvedjünk vele, pláne hogy lesz majd tervben gyerek is .
A guminál ezerszer jobb. Csak ugye a pearl indexe nagyon szar sajna. :D
Ha jó vagy matekból akkor a naptár módszer is jó. :)
#18: de ugye tudod, hogy kizárólag a vakszerencsének köszönheted, hogy nem lettél még apa? :)
Ha nem, akkor baj van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!