Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvettem a barátnőm szüzessét tegnap, megszakításos módszerrel védekeztünk és időben kivettem, plusz vett be fogamzásgátlót. Ugye így nem lehet terhes?! 18f
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 09:55
1/22 anonim válasza:
Ha szed fogamzásgátlót akkor nem
2/22 anonim válasza:
Gratulálok Gyerekek , csak így tovább. Nem kell védekezni...
Tanulj meg valamit kisfiam, mindig húzz óvszert. Nagyon csúnya dolgok nőhetnek a kukidon, meg akár roszabb... Még terhes is lehet a lány...
De azért grat, hogy el vesztetted a szüzességed. :D
3/22 anonim válasza:
Ha rendesen szedi a fogamzásgátlót, nem volt hasmenése, nem hányt, nem szedett antibiotikumot akkor a tabletta megbízható. De ha tegnap kezdte el szedni a fogamzásgátlót akkor az még nem fejti ki a hatását.
4/22 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem fájdalomcsillapító amit utólag lehet bevenni. Előre kell. Akkor gátolja a fogantatást. Benne van a nevében. Ha nem előre veszi be (és minden nap) akkor nem gátolja meg.
5/22 anonim válasza:
2.oda írta hogy szed a csaj tablettát
6/22 anonim válasza:
Ha kihúzod időben, gyógyszer nélkül is minimális a kockázat.
7/22 anonim válasza:
Mikor vette be a fogamzásgátlót?
8/22 anonim válasza:
És olyan gyorsan húztad ki, hogy a betegségek kórokozói sem bírtak megkapaszkodni a pöcködön?
9/22 anonim válasza:
8as
Ezzel a logikával nem is kéne találkozzanak, lehet még a koronavírust is elkapják egymástol.
10/22 A kérdező kommentje:
2#: Én nem most vesztettem el amúgy :D
7#: Tegnap este, azelőtt nem szedte
2021. szept. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!