Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan készítmény nők számára, hogy "esemény előtti" tabletta manapság?
Beszélgettem egyik jövendőbeli, laza kapcsolatban megegyező partnernőmmel és azt állítja, hogy ő "esemény előtti" tablettát szed az aktus előtt 10 perccel. Tudtommal ilyen nem létezik/ létezett a közelmúltban... Most már manapság, úgy egyáltalán létezik ilyen?? Vagy esemény utánit szedhet, esemény előtt? Vagy totál baromság az egész és hagyjam a francba?
Köszönöm szépen előre is!
#11 Tüneteket vettem észre, de nekem volt megvonásos vérzésem közben.
Mindegyiknél figyelni kell. Bármelyik megoldásnál benne van a rizikó, hogy terhes lesz egy nő. Egyik se 100%-os megoldás. Én a hormonmentes spirált + termékenységtudatot használom már. Mivel a spirál nem piszkál bele a ciklusba, így nagyon jó. A termékenységtudattal pedig meg tudom állapítani, hogy mikor vannak a termékeny napjaim. Nekem így a kettő egyben a legjobb megoldás. Viszont nem kevés idő a termékenységtudatot megtanulni (nekem 6 hónap volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!