Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kivegyem a hüvelygyűrűt?
Tegnap beraktam este a Nuvaringet, hajnalban már hasmenésem volt, de délelőtt még elviselhető volt... Most estére olyan lett mint a pokol, ha megmozdulok a beleim is megmozdulnak és futnom kell vécére, már nincs bennem semmi csak víz: és azóta vízszerű a székletem is, nagyon fájdalmas görcsökkel, alig érek ki a vécére, nem is megyek pár métrenél távolabb hogy elérjem... Sosem volt még ilyen durva hasmenésem, és tuti emiatt van, a mellékhatások között is ott volt hogy 1000 nőből több mint egynek hasmenést okoz. Csak ez nagyon durva, félek hogy kiszáradok, a gyomrom hangosan morog, ettem egy keveset de megemészteni sincs ideje a szervezetemnek.
Szerintetek kivegyem? Vagy még rosszabb mellékhatásai lesznek ha egy nap után kiveszem a gyűrűt? Félek hogy valami hormonális problémát fog okozni. Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Kivettem, nem bírtam tovább. Pokolian fáj.
Mi lesz így hogy kivettem? Meddig fogok vérezni?
Saját bevallásod szerint két hétig antibiotikum kúrán voltál, persze, hogy tropa az emésztőrendszered.
Egyébként nem árultak zsákbamacskát, le volt írva, hogy hasmenést okozhat, nem kötelező használni, de sajnálom, hogy így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!