Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vagy hüvelygyűrű?
Talan inkabb tabletta, de minkdetto sz.r.
Miert nem hormonmentes spiral?
3 vagy 5 evre nyugtod van, nem lehet elrontani sem.
Ez egyaltalan nem igaz, hogy csak annak lehet spiralja, aki mar szult. Kb a 70-es evekben elterjedt legenda... Nekem is az van 25 eves korom ota, nem szultem. Gyulladas es hasonlok szinten regrol maradt horrorsztorik.
Az egyetlen hatranya nalam, hogy 1-2 napig erosebben gorcsolok menstruacio alatt, mint azelott.
Ez az interju a rez-gyongyrol szol, ami a spiral "modernebb" valtozata. Ezen kivul rez-lanc is van, tehat harom geometriai formaban elerheto a dolog. A nogyogyaszod (ha tapasztalt) tudja megmondani, hogy a te mehedhez melyik illik.
"Vannak olyan hölgyek, akinek kifejezetten ajánlaná?
Nincs egy kiemelt csoport, bárkinek felhelyezhető. Már tíz éve leszámoltunk azzal a dogmával, hogy a méhen belüli fogamzásgátlók még nem szült nőknél nem alkalmazhatóak, bárkinek fel lehet mindegyiket helyezni, teljesen kíméletesen. Abban ez a gömb formaelőnyt jelent, hogy náluk a méhűr kisebb, így minél jobban idomul a formájához, annál kevésbé irritáló, így kifejezetten ajánlható lehet.
Van, akinek viszont nem javasolná a Rézgyöngy fogamzásgátló eszközt?
Kizárólag azoknak, akiknek valamilyen rézérzékenysége van. Én mindig megkérdezem a Rézgyöngy iránt érdeklődő hölgyeket, hogy tudnak-e bizsut hordani, vagy irritálja őket. Ez az egyetlen kizáró ok, de nekik semmilyen más réztartalmú eszközt sem ajánlanék."
( [link]
Nekem nőgyógyász (3 is van) mind azt mondta hogy nem lehet spirálom mert nem szültem. És azt sem tudom hogy ezt minden hónapban kiszedi a doki majd vissza? Mert ha igen akkor köszönöm, nem kérem. Biztos nagyon fájdalmas mikor felnyomják, olyasmi lehet mint a laminaria. Bár lehet hogy tévedek, de ha nem akkor hallani sem akarok róla...
4-es nincs olyan hogy fogamzásgátló krém. Bár erre valszeg már rájöttél mikor láttad hogy mindenki halálra lepontozott. Pharmatex baba csináló krémek meg nem érdekelnek, nem bízom a kenőcsökben.
Akar hiszed akár nem létezik és terhes se lettem tőle.
Hormonmentes.hu
100%, hogy tevedett az a harom nogyogyasz. Talan keress fel egyet, aki tisztaban van a modern orvostudomannyal is.
Pont ez a lenyeg, hogy nem minden honapban teszi fel, hanem 3 vagy 5 evig benn van, attol fugg, melyiket valasztod.
Egyszer felteszi es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!