Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű után tabletta szedése?
Sziasztok!
Ladering huvelygyurut használtam eddig, de mivel nem vált be, ezért el kezdenem szedni a Lindynette fogamzásgátló tablettát.
A gyógyszer leírásában az alábbiakat olvastam:
- Ha jelenleg hüvelygyűrűt vagy fogamzásgátló tapaszt alkalmaz: a Lindynette szedését lehetőleg a gyűrű vagy a tapasz eltávolításának napján kezdje el, de legkésőbb akkor, amikor a következő gyűrű vagy tapasz felhelyezése esedékessé válik.
Január 1-jén vettem le a gyűrűt és 8-án lenne esedékes az új felhelyezese. A fentiek alapján így a gyógyszert 8-án kezdeném el szedni (ma tudtam megvenni), hogy a szokásos 7 napos szunetem meglegyen. A szövegben viszont nem talaltam meg, hogy ebben az esetben továbbra is védett vagyok-e, vagy kell-e melle kiegészítő védekezés.
Valakinek tapasztalat?
Köszönöm szépen.
Na közben azt mondta a doktorur, hogy ez továbbra is véd, ha így szedem be.
Just FYI 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!