Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen eredetű vérzés 5-ik napján fel szabad helyeznem hüvelygyűrűt?
1-es hogy nem tudom az okát.
2-es szóval akkor nem ma... Az van ráírva hogy első vagy ötödik nap.
Felhelyeztem tegnap. Reggel sorozatban rohantam a vécére, ez még délelőtt elviselhető volt... Most estére nem merek megmozdulni, annyira görcsölnek a beleim és úgy jön belőlem a folyékony széklet mint a víz, pokoli érzés, nem tudom kibírom ezt még ma. Félek hogy kiszáradok, norma flor meg széntabletta sem segített, ha jön a hascsikarás, futnom kell és egész nap azon vagyok hogy ne kakáljak be... Nagyon kimerültem, ez tuti a gyűrűtől van. Sosem volt ilyen durva hasmenésem és rögtön azután hogy felraktam.
Mi lesz a kiveszem? Megzavarja a vérzésem? Nem bírom már sokáig hogy ettől vagyok rosszul, a mellékhatások között ott volt hogy 1000 nőből több mint egynek ez komoly tünet, hát pont nekem.
Van másfajta fogamzásgátló ami nem ilyen hormonokból áll és nem bogyó? Kezdek kétségbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!