Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy olyan sokan elfelejtik bevenni a fogamzásgátlót?
Mert semmi felelősségérzetük nincs. Szerintem nem is az a legdurvább amúgy, hogy elfelejtik, hisz egyszer mindenkivel előfordulhat. De mondjuk ha még a szedés előtt elolvasnák azt a szar tájékoztatót, akkor nem lenne egy csomó olyan kérdés, hogy "elfelejtettem bevenni a tabit, de szexeltem a barátommal és belémélvezett"...
Hanem tudná, hogy akkor 7 napig gumi.
gondolj bele, most megszólal a teló emlékeztető, de az ember éppen fut a sütőhöz hogy oda ne égjen a kaja, mondogatja magában de mire visszaér a szobában, elfelejti, az emlékeztető nem szól újra, ha túlsok felé kell figyelni és az ember agya jár ezerfelé, akkor elképzelhető.
főleg hogy ha az ember lánya évek óta szedi már, előfordul egyszerűen ilyen szituáció.
azért viszont énis eldobom az agyam hogy kis fiatal lányka elkezdi szedni,de a papírját nem olvassa el mi a teendő csúszás esetén,és hogy vigyázni kell a dologgal. na az megérdemli a teherbeesést.
Szerintem nem is az a baj igazán, hogy elfelejti, hisz mindenkivel előfordul.
Engem az idegesít, hogy az emberek 80%-a nem olvassa el a tájékoztatót (vagy nem tud szöveget értelmezni...). Olyan kérdéseket tesznek fel, ami egyértelműen le van írva.
Nekem teljesen alap, hogy mielőtt beszedek vmit, elolvasom a tájékoztatót.
De nem tudom hányszáz olyan kérdést láttam már, hogy "nem vettem be a tabit, de szexeltünk a barátommal és belém élvezett".
Ha vette volna a fáradságot, és elővette volna a papírt, akkor tudná, hogy 7 napig kiegészítő védekezést kellett volna alkalmaznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!