Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell fizetni a fogamzásgátlót?
Régen a barátom unszolására elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Abbahagytam másfél év után, vegyesen fizettük, de sokszor hisztizett. Mikor abbahagytam petefészekcisztáim lettek, meghíztam, stb. Elmentem a nőgyógyászhoz mert megbeszéltük hogy újra tabizok, mert nem húzott gumit. Ekkor derült ki az előző tabi miatti cisztám, és ezért is javasolt a tabi szedése nekem most. Beszedtem az első 3 havi adagot, azt közösem vettük meg, de most megint kellene a 3 havi adag, (8000ft) és nem is állok úgy anyagilag, hogy megvegyem egyedül, de félek neki ezt felhozni, mert sokszor mondja hogy neki sincs pénze, vagy hogy a csaj dolga megvenni, én meg elszégyellem magam.
Mit tegyek?
21/L
Ne legyél buta. Neked nem fogamzásgátló javasolt, mert azok csak elfedik a tüneteidet. Hormonális problémáid vannak, talán PCOS. A pasidat javasolt inkább lecserélni, mert egy farok.
Nekem is vannak cisztáim, PCOS- es vagyok sajnos.
Vizsgáltasd ki magad inkább. A dokit se ártana lecserélni. Egy igazi orvos ilyen embernek nem ír fel hormonos készítményt, hogy még jobban összezavarja a szervezetét.
Ha dugni akar, fizesse is néha a tabit.
Ha a tabira nincs pénze, majd egy gyerek felnevelésére vagy az abortuszra lesz? Komolyan nem értem, miért maradnak a nők az ilyen segfejekkel?
A feleségem is szed tabit, azt felváltva szoktuk fizetni. Alap dolog.
Ha nem hajladnó beszállni a költségekbe és mér ráadásul flegma is, akkor két dolgot javaslok:
1. Ha nem fizeted a tabit, akkor nincs szex sem
2. Lapát és keress egy normális fickót
14-essel értek egyet.
Érdekes, mert az én barátom annak ellenére is beszáll a költségekbe, hogy nekem egészségügyi okból kell elsősorban fogamzásgátló. Neki a munkahelyre menve mindig útbaesik a patika, nekem soha, szóval legtöbbször ő váltja ki és csak nagyon ritkán engedi fizetni. Egész egyszerűen azzal érvel, hogy neki is jobb óvszer nélkül csinálni, szóval számára ezen élvezetért nem kiadás a gyógyszer.
Kamu kérdés, vagy tényleg ennyire ostoba vagy. Na sajnos az ilyenek hagyják ott a párjukat amikor véletlenül beköszön a gyerek...
Eszed van? legalább Gimis 10 osztály valami jobb suliban? Vagy 14 vagy? De ha neked a fiúslányok bejönnek hajrá. De ne sírj 10 év múlva mikor 3 gyerekkel ott leszel valahol bivajbaznádon egy sötét kamrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!