Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell fizetni a fogamzásgátlót?
Régen a barátom unszolására elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Abbahagytam másfél év után, vegyesen fizettük, de sokszor hisztizett. Mikor abbahagytam petefészekcisztáim lettek, meghíztam, stb. Elmentem a nőgyógyászhoz mert megbeszéltük hogy újra tabizok, mert nem húzott gumit. Ekkor derült ki az előző tabi miatti cisztám, és ezért is javasolt a tabi szedése nekem most. Beszedtem az első 3 havi adagot, azt közösem vettük meg, de most megint kellene a 3 havi adag, (8000ft) és nem is állok úgy anyagilag, hogy megvegyem egyedül, de félek neki ezt felhozni, mert sokszor mondja hogy neki sincs pénze, vagy hogy a csaj dolga megvenni, én meg elszégyellem magam.
Mit tegyek?
21/L
Nem, ez nem normális viselkedés. Ez a pasi nem tisztel téged, nem érdekli az egészséged, csak a pötse.
Akad ettől jobb.
exbaratnom is az én unszolasomra kezdte el szedni, mert nem szeretem az ovszert , viszont mivel o nem nagyo nakarta, de bevallalta iyg én fizettem neki. nem sok aza 8 ezer sztem ;) 23/F
És igen keress egy normalis pasit.
Most komolyan havi 2600 forint földhöz vágja a lovagodat ?
Milyen terveid vannak ezzel a csóró sóher fickóval ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!