Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez mitől lehet, mi történik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet, mi történik velem?

Figyelt kérdés
Tegnap 11 hónap után szeretkeztem, és ma délután elkezdtem vérezni, pedig még 1.5 hét van a menstruációmig. Az elején nem használtunk óvszert, úgy 10 percig. Terhességtől lehetne ez? Vagy így biztos, hogy nem vagyok terhes?(tudom melyik kategóriába való a kérdés, de talán itt hamarabb kapok választ)
2010. szept. 5. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak felborult a hormonháztartásod és megjött de ha nem ojan a vérzés mint a mensinél szokott akkor menj orvoshoz!!!!!
2010. szept. 5. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem olyan, kevesebb is:S
2010. szept. 5. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

terhes lehetsz, de attól nem vérezhetsz.

az is lehet h felsértett.

2010. szept. 5. 20:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem a felsértésről van szó, mert tegnap még nem véreztem egész nap, csak ma, és nem is csináltuk durván.
2010. szept. 5. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

szóval marad az orvos

hány éves vagy?

2010. szept. 5. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
23
2010. szept. 5. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

próbáld meg kitapintani nem e fáj valahol

hátha mégis megsértette

de ha nem és nem is a menszered az akkor doki

2010. szept. 5. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Méhszájseb esetleg.A lényeg,hogy mindenképp nézesd meg magad dokival!
2010. szept. 5. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Vérezgetések, pecsételések bárkivel előfordulnak. Nekem is volt olyan hogy kb. 2 hétre jött meg, és alig volt pár csepp. Nem értek hozzá, de nekem többször is volt ilyen, és nem voltam terhes. Raádásul 1 nappal azután hogy együtt voltatok még nincs terhesség.
2010. szept. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!