Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy hete késik a menstruációm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete késik a menstruációm, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Július 28-án jött meg utoljára, nem tartottam valószínűnek, hogy teherbe eshetek, még most sem hiszem el. Két terhességi tesztet csináltam, mindkettő negatív lett. Ennek ellenére még mindig nem jött meg, és alhasi fájdalmaim is vannak, ami úgy tudom, a terhesség előjele is lehet. De még nagyon nem terveztem babát... Semmi hányinger, mellfeszülés, szagérzékenység, stb. Egyedül az elmaradt menstruáció. Bárkivel történt ilyesmi, kérem szépen, írja meg, mert nagyon félek, dokihoz a héten megyek! Előre is köszönöm a válaszaitokat! :(
2010. szept. 5. 16:52
 1/9 anonim válasza:
0%
minden ikerterhesség így kezdődik..
2010. szept. 5. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel védekeztetek?
2010. szept. 5. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Nos nekem 2 barátnőmnek 1-1 hetet mindig késett, a harmadik barátnőm akivel lefeküdtem, na neki késett 1 hónapot is egyszer, meg voltak fájdalmai néha, ez természetes. Mindenesetre dokihoz menj el, de a két negatív teszt szerintem már valószínűsíti hogy nem vagy az.
2010. szept. 5. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

az alhasi fájdalom annak is lehet a jele, hogy hamarosan meg fog jönni...

Ne izgulj, nem vagy terhes...

2010. szept. 5. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Mikor csináltad a tesztet? Védekeztél? Ha igen, hogy?

Amúgy ha szexelsz, teherbe eshetsz. Ez már csak ilyen.

2010. szept. 5. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 1 hét késés még nem feltétlenül utal terhességre. Ha fiatal vagy akkor bőven belefér, nekem is szokott több napot csúszkálni, pedig én már nem vagyok tini. 2 negatív teszt valószínűsíti, hogy nem vagy terhes. A kérdés viszont adott: Védekeztetek? Ha igen akkor úgy vélem főleg nincs mitől tartanod, amennyiben úgy alakult, hogy nem, akkor elképzelhető, hogy tévednek a tesztek és javaslom csinálj egy harmadikat és ha nem jön meg pár napon belül akkor doki.
2010. szept. 5. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

nekem 3 hetet késett, rendesen meg is őrültem tőle majdnem.

nyugi, szerintem nem vagy terhes.

2010. szept. 5. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebben a hónapban 8 napot késett. Ha negatívak a tesztek és nem korán csináltad meg, akkor nincs félnivalód.
2010. szept. 5. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok, és igen, védekeztünk, de egyedül a srác ellenőrizte, és sajnos egyszer már kerültem így bajba... Egyszóval lehet nem mondaná el, ha gond lenne, volt már benne tapasztalatom... Amúgy azóta elvégeztem még egy tesztet, mivel az orvos csütörtökre adott beutalót... Ez szintén negatív lett, szóval nagyjából megnyugodtam. Csak eddig nem fordult még elő velem ilyen késés, ezért nem kicsit ijedtem meg. És nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2010. szept. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!