Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm bevett egy 72 órás gyógyszert, de az alábbiak alapján lehet még baj?
(tom hogy 2 van mi az 5500ftosat vettük meg) nem tudjuk hogy az alábbiak alapján van-e baj..
Az első szeretkezés után 13 órával volt még egy aktus és erre rá 4-5 órával bevette az esemény utánit ami még mindig csak 18 óra és most a 54-55. órában vagyunk és nem tudom hogy ezalatt a 37 óra alatt meg kellett volna-e jönnie vagy nem kell aggódni minden rendben lesz???Vagy mennyünk el és írassunk ki még 1 ilyen gyógyszert???
A baj,hogy egy önző disznó vagy!
Legközelebb gondolkodj előre,te kis beszari.
Én saját tapasztalatból fogok most beszélni: a 72 órás tabletta mindenképpen meg fogja hozni a vérzést, hogy mikor az nőtől függő. De ez a hormonanyag olyan mennyiségű, hogy annyira felborítja a hormonháztartást, hogy utána rengeteg időt vesz igénybe az, hogy végül visszaálljon minden a rendes kerékvágásba. Én 18 éves koromban szorultam erre a bizonyos 72 órás tablettára, és azóta is hormonproblémákkal küszködök.
Ezúton kérek minden fiatalt, hogy ne bagatelizálják el a védekezés dolgot, mert ez nem GYEREKJÁTÉK!! Komoly problémákat hozhat maga után, ami aztán akár az egész életedet is végig kísérheti. Kérlek titeket, fiatalok, gondoskodjatok a védelemről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!