Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abbahagyom a szedést lefogyhatnék? 21/L
2 éve szedek a Milligest fogamzásgátlót,és ekkor kezdtem el hízni.Eleinte nem nagyon,de mostmár látszik h gömbölyödtem,nem vagyok kövér,csak a hasam az ami aggaszt,kicsit húrkás lettem:S:(
Zavar,mert a barátom is néha mondja,hogy fogyózzak,és szerintem ez a fogamzásgátló miatt van h elkezdtem hízni.
azért hízol, mert zabálsz. nem tudsz magadnak parancsolni. több mozgás, kevesebb egészségtelen kaja. csaj a fogamzásgátló szedéstől nem megy rád több súly..
kaja+mozgás
első, gondolom a hormonháztartás összefüggéseiröl irtad a doktoridat, hogy így tudod.
ha tényleg ez az oka, ha abbahagyos és fogyozol kicsit biztosan lemegy. így bogyó melett, lehet hogy még diétával sem, mérlegeld a dolgot, szerintem hagyd abba.
Szerintem menj el a nődokidhoz, mert itt valószínűleg csak ilyen zseniális tanácsokat kapsz mint az előttem szólótól.
Mások is híztak már meg fogamzásgátlótól, lehet egy segítene ha egy másik fajtára váltanál.
Kezdj el gyúrni a hasadra, attól biztos laposabb lesz :)
A barátodtól meg szerintem nem valami kedves dolog, hogy azt mondja fogyózz, hisz ha szeret akkor pár kg plusszal is el kell tudni fogadnia téged. Ha meg tényleg ennyire zavarja a hasad mondd neki, hogy jó akkor nincs tabi, visszaválunk a gumira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!