Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha abbahagyom a szedést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abbahagyom a szedést lefogyhatnék? 21/L

Figyelt kérdés

2 éve szedek a Milligest fogamzásgátlót,és ekkor kezdtem el hízni.Eleinte nem nagyon,de mostmár látszik h gömbölyödtem,nem vagyok kövér,csak a hasam az ami aggaszt,kicsit húrkás lettem:S:(

Zavar,mert a barátom is néha mondja,hogy fogyózzak,és szerintem ez a fogamzásgátló miatt van h elkezdtem hízni.

2010. szept. 3. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

azért hízol, mert zabálsz. nem tudsz magadnak parancsolni. több mozgás, kevesebb egészségtelen kaja. csaj a fogamzásgátló szedéstől nem megy rád több súly..

kaja+mozgás

2010. szept. 3. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

első, gondolom a hormonháztartás összefüggéseiröl irtad a doktoridat, hogy így tudod.

ha tényleg ez az oka, ha abbahagyos és fogyozol kicsit biztosan lemegy. így bogyó melett, lehet hogy még diétával sem, mérlegeld a dolgot, szerintem hagyd abba.

2010. szept. 3. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
itt arrol van szó, hogy a tablettaszedéstől hízott-e. nem, a tablettaba semmi olyan szer nincs ami hízlal. max megnőtt az étvágyad tőle, aminek nem tudsz parancsolni. nem zsírcukorszénhidrát tablettát szedsz
2010. szept. 3. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem menj el a nődokidhoz, mert itt valószínűleg csak ilyen zseniális tanácsokat kapsz mint az előttem szólótól.

Mások is híztak már meg fogamzásgátlótól, lehet egy segítene ha egy másik fajtára váltanál.

Kezdj el gyúrni a hasadra, attól biztos laposabb lesz :)

A barátodtól meg szerintem nem valami kedves dolog, hogy azt mondja fogyózz, hisz ha szeret akkor pár kg plusszal is el kell tudni fogadnia téged. Ha meg tényleg ennyire zavarja a hasad mondd neki, hogy jó akkor nincs tabi, visszaválunk a gumira.

2010. szept. 3. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
és megköti a vizet, és úgy alapvetően babrál bele az egész hormonrendszerbe.
2010. szept. 3. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Jajj mikor írtam még csak első hozzászóló írt... Az előbb rá utaltam :D
2010. szept. 3. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egy nagy tévedés, ami az emberekben él. Nem maga a bogyó hízlal, hanem megváltozik a hormonháztartásod, megnő az étvágyad, máshogy használja fel és raktározza a szervezeted a bevitt anyagokat stb. Szóval nem direktben, de a gyógyszer lehet a kiváltó oka a hízásnak. Próbálkozz másikkal, vagy ha nem szükséges, szerintem ne szedd.
2010. szept. 3. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2010. szept. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!