Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló okozhat mellfeszülést és teljes libidó csökkenést?
A libidó csökkenésnek örülök is egyébként, de kicsit furcsállom, hogy vajon a gyógyszer okozza-e valóban.
Az elmúlt kb 2 évben nagyon kiéhezett voltam folyton, és gyakran maszturbáltam is, max 2 napig bírtam ki nélküle.
Az utóbbi időben viszont, amikor csináltam párszor, nagyon-nagyon lassan is mentem el, és igazából eszembe sem jut már, kezdem végre nyugodtnak érezni magamat.
A mellem pedig feszül és fáj is, ez viszont kellemetlen. Ez vajon pms tünet lenne? Se fogamzásgátlóval, se előtte soha nem tapasztaltam ilyen tünetet magamon.
A gyógyszert 1,5 hónapja szedem.
De nálad ez hogyan jelent meg?
Mert nálam nincs hüvelyszárazság, csak a csiklóm kevésbé érzékeny.
4-es, nekem semmilyen élvezetet nem okozott az, hogy kényszeresen csinálnom kellett, akár a wc-ben is, különben megkattanok.. Ez csak egy kényszeres szokás.
A párom külföldön van most, de őt kívánnám ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!