Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló miatti mellfeszü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló miatti mellfeszülés/fájdalom mikor mennyi idő után múlik el? Ha elmúlik azután nő a mell? Ha abbahagyom a szedését a mellem is visszamegy az eredeti állapotába?

Figyelt kérdés
2 hónapja szedem a Dienille-t és azóta feszül néha fáj is a mellem. A 7 napos szünet alatt nem érzékeny, tuti hogy a gyógyszertől van, mert nőttek is egy nagy picit. Azt olvastam, hogy ha abbamarad a fájdalom akkor kezd el nőni a mell. Nekem alapból A a kosárméretem, szóval ennek még örülnék is :) viszont ha esetleg abbahagyom a bogyót akkor újra olyan kicsi lesz mint volt? Kinek mi a tapasztalata? Addig fáj/ feszül a mell amíg hozzá nem szokik a szervezet? Köszönöm! :)
2015. jan. 26. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

én Mistralt szedek, kb egy év után is szokott fájdogálni és feszülni a 3-4. héten és úgy vettem észre, hogy ekkor/ez után nőni is szokott.

mivel nem hagytam abba még, ezért nem tudok a második felére válaszolni, de remélem, hogy nem megy vissza, mert A kosárból (majdnem) B-t növesztettem. :D (19/L)

2015. jan. 26. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Változó. Nekem ugyan akkora maradt(a-ból c lett) a barátnőm még fogyott is belőle( B indult C lett A ment vissza) minden a szervezettől függ a hizásis a fogyás is :) tudom hogy nem éppen megnyugtató válasz :D
2015. jan. 26. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6-8 hónapig maradt meg abbahagyás után az a méret! Utána visszament eredeti formájára ...
2015. jan. 27. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
visszamegy az eredeti méretére amint abbahagyod a hormon szedését.. de ha ilyet tapasztalsz lehet hogy gyogyszert kéne váltanod, mert ez egy mellékhatás és a fogamzásgátlo nem kozmetikai termék hanem gyogyszer! majd emellett jelentkeznek a rosszabb mellékhatások ami miatt szaladgálhatsz a nőgyogyászhoz..
2015. jan. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!