Esetleges terhesség jele?
Párommal babát tervezünk. Párt hónapja nézték a hormonjaimat, akkor kicsit magas volt a prolaktinom, de kb. rá egy-két hónappal már normál tartományban volt ismét.
Méhpempős mézet szedek, egy időben E-vitamint is szedtem hozzá, mindig megjött a vérzésem. A méhpempős mézet azóta is szedem előírás szerint, e mellett Béres cseppet illetve Ca-Mg párost. Ezeket úgy általánosságban vitamin-ásványianyag hiány ellen szedem, nemcsak a babatervezés miatt.
A menstruációs ciklusom változó, 25 és 32 nap között bármikor megjöhet, de nagy általánosságban a 26-28. napra szokott megjönni. Előtte mindig szoktam barnázni. Ahogy megjelenik a barnázás (plusz cicifeszülés, pattanások, édességkívánás, szurkáló petefészek, enyhe hasi görcsök-fájdalmak - nálam ezek mind mensi előtti tünetek szoktak lenni)utána általában rá egy nappal meg is érkezik a rendes mensim.
Most azonban más a helyzet: tegnap reggel nyákos barnázásom volt, tartott max pár óráig, majd megszűnt. Azóta se barnázás, se mensi. Most a 29. napban vagyok.
Tegnap és tegnapelőtt nagyon enyhe hányingerem volt, de az ugye bármilyen ételtől-italtól is lehet akár, illetve sűrűn járok pisilni, de ez meg akár felfázástól is lehet, bár nincs szúrós szagú folyásom, nem csíp a vizeletem.
Ami még fura tünetet tapasztalok pár napja: mindig kissé magas volt a gyomorsavam, de most próbáltam lúgosítani az étrendem megváltoztatásával, csökkentek is a tüneteim, de egy pár napja szinte hirtelen megnőtt a gyomorsavam megint.
Van terhességi tesztem, csak nem tudom, várjam-e ki a 32. napot is (mert volt, mikor 32. napon jött meg a mensim), vagy inkább teszteljek minél hamarabb? Csak mert eddig ilyen nem volt, hogy barnázást követően nem jött meg a rendes vérzésem.
Érdemes lenne hőmérőznöd és egy jó nődokit megkeresned,kideríteni ,hogyan is működnek a hormonjaid.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!