Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy csak túlparázom feleslegesen?
Fogamzásgátlót szedek, rendesen, ugyanabban az időben, nem összevissza, enyhítő tényező nem volt és pluszba megszakítást is alkalmazunk. Konkrét tünetek sincsenek, csak kicsit többet pisilek mint általában, ezért ijedtem meg kicsit.
Tesztelek holnap, véleményekre lennék kíváncsi.
Nagyon köszönöm a kedves válaszokat, picit megnyugodtam. :)
Nem is tudom amúgy miért vagyok picit bizalmatlan a gyógyszerrel szemben... talán a sok rémsztori amit hallottam, meg itt olvastam és ezek jobban megragadnak mint az amúgy sok pozitív vélemény a gyógyszerről, hogy igenis hatásos. Igyekszem rendet tenni a fejemben!
Itt mindenki védekezés mellett lesz terhes, szóval ne adj az itteniek ilyen jellegű véleményére.
Volt aki konkrétan tagadta hogy hat a gyógyszer majd évek múlva visszaírt egy kérdéshez, hogy egyébként azóta megtudta hogy az antibiotikum kiüti...
Bár ezt a kérdést nem találom most. De ez talán megnyugtat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1107..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!