Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés? Gáz gumival védekezni?
Bekerültem barátnőm által egy baráti társaságban (csak lányok), ahol ez volt a téma.
Nagy megdöbbenésemre barátnőm hozta fel, hogy ő mindig is megszakítással védekezett. Meséltem nekik, hogy több évnyi fogamzásgátló használata mellett mennyi problémám van és abba fogom hagyni, visszatérek a gumira, erre mindenki kiakadt hogy 20-on évesen milyen gáz azt használni,még 16-17 évesen oké, ezt nem tehetem meg a pasimmal, illetve mennyire stresszes, hogy kiszakad-e szemben a megszakítással.
Hozzáteszem ők csak idősebb férfiakkal kezdenek ki, mert azok mennyivel érettebbek, szerintem meg az az éretlenség, hogy ők és pasijuk nem védekeznek. Állításuk szerint olyan nincs, hogy becsúszik a gyerek, ha időben húzzák ki...
Érdekelne kinek mi a véleménye erről?
11# Miért lenne?? Ha csak direkt rá nem játszunk arra, hogy minden feltétel klappoljon, másként elég nehéz lenne elképzelni.
Ha a férfi nem bírja sokáig, ha nem ő irányítja a testét, ha nincs önkontrollja;
ha többször akar elélvezni, ezért élvezés után visszarakja a vaginába;
ha a barátnő hüvelye extra rövid, a férfi pénisze pedig túl hosszú...
Így biztos orosz rulett.
Nem mindenki alkalmas rá. Nekem sosem volt vele problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!