Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy megszakítással védekezni?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Valóban nem tűnik biztonságosnak!
"Gumi sem biztos, sőt a tabletta sem és sok mellékhatása van"
Tévedésben vagy. Ha a gumit előírásszerűen használják, akkor nem szakad ki, tehát biztonságos. A fog. gátlót is ha rendszeresen szedik és odafigyelnek, hogy mik gyengíthetik a hatását, akkor az is biztonságos és mellékhatásai lehetnek, de nem feltétlenül vannak.
Közel 15 éve élek nemi életet, óvszerrel és fog. gátlóval is védekeztem, soha nem lettem terhes.
Viszont ha lett volna egy balul elsült együttlétem valakivel, akinek éppen lett volna sperma az előváladékban vagy pont nem veszi ki időben, akkor nagyon nagy eséllyel terhes lettem volna.
Sőt, az óvszer azért is sokkal biztonságosabb, mert egyrészt ugye véd a nemi betegségek ellen, másrészt meg, ha kiszakad, akkor azt észreveszed és még esemény utáni tablettával megúszhatod a terhességet. Viszont megszakításnál, illetve fog. gátlóval már csak az abortusz marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!