Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelt kérdés

tegnap még beteg voltam, mikor együtt voltunk a barátommal-a 2.nap volt, szóval még eléggé véreztem, és nem vigyázott, elment bennem

igy lehetek terhes? voltam már igy régebben is vkivel,és nem lettem az, csak kiváncsi vagyok, hogy lehetnék-e, vagy vki volt-e már....remélem,nem, amugy ilyet többet nem csinálok az biztos, mert nem akarok egész honapba azon izgulni, h.megjön-e vagy nem...:S

szóval, lehetek igy terhes?

2010. aug. 29. 11:37
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
amugy azt nem is értem, ha már vki mondjuk terhes lesz, és mondjuk 2 nap mulva beveszi ezta bogyót,az hogyan tudja a terhességet megakadályozni, ha már vki 1szer terhes lett.....gondolom olyan hormonok vannak bent,vagy nem tudom...
2010. aug. 29. 13:06
 32/42 A kérdező kommentje:
sztem ha vki terhes akkor már hiába veszi be.....
2010. aug. 29. 13:31
 33/42 anonim ***** válasza:
Akkor mondjuk valakire,hogy terhes,ha már megtörtént a beágyazódás.Az pedig a megtermékenyítéssel együtt legalább 14 nap.Szóval most,ha meg is történt a megtermékenyítés,a 72 órás leválasztja a méh náylkahártyáját és ezzel megakadályozza,hogy az be tudjon ágyazodni.86%-ban használ,tehát nem biztos,de jobb,mintha csak otthon malmozol és azt várod vajon lesz baba vagy nem.
2010. aug. 29. 13:50
 34/42 anonim ***** válasza:
78%
Szia!Az előttem írónak igaza van, ez leválasztja a méhnyálkahártyát és így nem tud beágyazódni és a terhesség a beágyazódásnál kezdődik akkor kezd el a HCG is termelődni, ez a terheshormon, erre reagál a teszt. Nem tudom hogy döntöttél beveszed-e vagy sem, de beszélj egy dokival, lehet, hogy ő úgy dönt nem írja fel neked, mert a menstruáció is arról szól, hogy leválik a méhnyálkahártya, a gyógyszert nagyjából ugyanezt csinálná. Én nem venném be, de én én vagyok, ezt neked kell tudnod. Mindenképp mondj el mindent az orvosnak, csak úgy tud megfelelően ítélni. Nem lesz semmi baj, nyugodj meg :)
2010. aug. 29. 15:20
 35/42 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nem vettem még be, holnap megyek dokihoz,..akkor ha holnap beveszem, még van esélye h.használ is ugye? mert ez a 2 nap hogy együtt voltunk, szoval a 72 óra nem telt még le.
2010. aug. 29. 22:33
 36/42 anonim ***** válasza:

Elsőnek kellett volna orvoshoz menned, utána írni csak.

Igen, lehetsz terhes: ilyenkor egy kis darabon nem válik le a méh nyálkahártyája, ott szépen beágyazódik a baba. A vérzés amúgy rendesen lemegy.

Elég ritkán fordul elő ilyesmi, de előfordulhat.

Ezen kívül a havi vérzés NEM betegség! A betegséget gyógyítani szokás.

2010. aug. 29. 23:11
 37/42 anonim ***** válasza:

Most ne haragudj már, de...

Már egyszer vettél be esemény utáni tablettát.

Volt már, hogy beléd élvezett vki úgy, hogy nem védekeztetek. Kétszer is.

Ha ennyire nem akarsz teherbe esni, mi a büdös fa*ért nem vesztek gumit, vagy íratsz fel tablettát? Jobb minden istenverte hónapban azon idegeskedni, hogy most teherbe estél-e vagy sem? Hát gondolkodjál már.

Ráadásul már 20 éves vagy. Hogy lehet ennyi eszed?

Holnap menjél el szépen az orvoshoz, meséld el a kis történeted, és kérdezd meg, hogy szerinte kell-e tabletta.

2010. aug. 30. 01:31
 38/42 A kérdező kommentje:
igen, vettem be már esemény utánit, egyszer, ahogy irtam,elöszor olvass utána irj hülyeséget..amugy meg nem azért vettem be, mert nem védekeztünk, hanem mert kiszakadt a gumi.
2010. aug. 30. 12:24
 39/42 A kérdező kommentje:
már nem járunk a barátommal, csak néha vagyunk együtt, szoval ezért nem fogok megint gyógyszert feliratni,inkább a gumi, amugy meg nem veszem be agyógyszert, mert elég kicsi az esélye h.terhes legyek, de most igen végig izgulhatom az egész hónapot hogy mi lesz, de ez már az én bajom.
2010. aug. 30. 12:26
 40/42 anonim ***** válasza:

"már nem járunk a barátommal, csak néha vagyunk együtt"

Nem jársz, de néha együtt vagytok? Dugikapcsolat, vagy mi?

Végülis a te dolgod... viszont akkor a pesszáriumot (zselével) neked találták ki. Kérdezd meg az orvost!

2010. aug. 30. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!