Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelt kérdés

tegnap még beteg voltam, mikor együtt voltunk a barátommal-a 2.nap volt, szóval még eléggé véreztem, és nem vigyázott, elment bennem

igy lehetek terhes? voltam már igy régebben is vkivel,és nem lettem az, csak kiváncsi vagyok, hogy lehetnék-e, vagy vki volt-e már....remélem,nem, amugy ilyet többet nem csinálok az biztos, mert nem akarok egész honapba azon izgulni, h.megjön-e vagy nem...:S

szóval, lehetek igy terhes?

2010. aug. 29. 11:37
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
hát..köszi a válaszokat,inkább beveszem a gyógyszert, nem érdekelnek a mellékhatásai...csak ne legyek terhes....
2010. aug. 29. 12:08
 22/42 anonim ***** válasza:
47%

nyugodj meg és be ne vedd... figy kevés az esélye hogy hatni fog így ennyi idő után de na. nagyon fog fájni

de tényleg..pl: olyan fájdalmakat élt át tesóm az eseményutánitól hogy annyira kész volt szegény egész napokat mellette ültem és ölelgettem fájt mindene

2010. aug. 29. 12:13
 23/42 anonim ***** válasza:
52%
Szia msot azonnal indulj 72órás tabiért... persze ha benne vagy a 72 órába.. nekem is kellet bevennem és egy kis fejfájással megúsztam szóval nem mindenkire hatnak rosszul a mellékhatások sőt valakinél nem is jelentkeznek... Szóval ha meg akarsz nyugodni akkor irasál fel 5200 Ft.
2010. aug. 29. 12:19
 24/42 anonim ***** válasza:
52%
vedd be, ha beled elvezett, nagyon nagy az eselye, hogy terhes lehetsz. olyan lanyok is be szoktak venni agyogyszert, akikbe csak elovalladek jutott be...
2010. aug. 29. 12:19
 25/42 A kérdező kommentje:

én már vettem be 2 éve,és nem volt semmi bajom töle...ha azért irjátok h.ne vegyem be,h.terhes legyek, és örülnétek neki, akk.inkabb ne irjatok semmit.Köszi:)

inkabb legyek szarul,minthogy terhes legyek:S

2010. aug. 29. 12:20
 26/42 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. aug. 29. 12:20
 27/42 anonim ***** válasza:

én nem azért írtam.. tény valakire nem hat vak aki kikészül tőle én csak nem akartam hogy neked fájjon..

és lehet nem is vagy terhes

2010. aug. 29. 12:21
 28/42 anonim ***** válasza:
de ha már ez is baj... akkor nem is írok ide többet...
2010. aug. 29. 12:34
 29/42 A kérdező kommentje:
ok, csak azt hittem nekem akarsz rosszat...tudom hogy mindenkire más hatással van és lehet h-nem vok terhes...remélem:S de azért inkabb beveszem a gyógyszert..ilyen hülye meg nem leszek többet, h gumi nélkül....
2010. aug. 29. 12:36
 30/42 anonim ***** válasza:

jól van..

csak azért mondtam mert van olyan lány aki szörnyű fájdalmakat tud átélni tőle.. és nem akartam neked ezt..

pl tesóm.. ő nem bírja

2010. aug. 29. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!