Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek ha "beteg" vagyok?

Figyelt kérdés

tegnap még beteg voltam, mikor együtt voltunk a barátommal-a 2.nap volt, szóval még eléggé véreztem, és nem vigyázott, elment bennem

igy lehetek terhes? voltam már igy régebben is vkivel,és nem lettem az, csak kiváncsi vagyok, hogy lehetnék-e, vagy vki volt-e már....remélem,nem, amugy ilyet többet nem csinálok az biztos, mert nem akarok egész honapba azon izgulni, h.megjön-e vagy nem...:S

szóval, lehetek igy terhes?

2010. aug. 29. 11:37
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
hát igen,én is hallottam már ilyet hogy valaki 3 év után terhes lett,pedig szedte a gyógyszert.és rendesen,pontosan ,nem volt hasmenése se hnem hányt,ami miatt esetleg nem szivodott volna fel a gyógyszer...van ilyen is....
2010. aug. 29. 11:45
 12/42 A kérdező kommentje:
20 vagyok
2010. aug. 29. 11:45
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Felénk úgy mondják h megvan, nem úgy h beteg vagyok. Amúgy meg amíg komolytalan vagy ilyen komoly kérdésekben tényleg ne szexelj mert egyszer beüt a baj és akkor már hiába rinyálsz. Kérdésedre a válasz Igen lehetsz terhes, csak akkor kisebb eséllyel de lehetsz.
2010. aug. 29. 11:46
 14/42 A kérdező kommentje:
most még beteg vagyok,és sztem 2-3 napig még az is leszek....lehet esemény utáni tablettát bevennem még? tegnap éjfél után voltunk együtt....
2010. aug. 29. 11:46
 15/42 anonim ***** válasza:
őő úgy tudom mimnél később veszed be annál kevesebb az esélye hogy hatni fog de benne vedd mert nagyon sok kárt okozhat a szervezetedben.. és még meg is betegszel tőle..
2010. aug. 29. 11:48
 16/42 anonim ***** válasza:
be ne. és minél.
2010. aug. 29. 11:49
 17/42 anonim ***** válasza:
78%
Terhes vagy. (Najó, legalábbis lehetsz. Ha egy párnak nem jön össze a gyerek 3 hónap után az a javaslat, hogy menzesz alatt próbálkozzanak.)
2010. aug. 29. 11:54
 18/42 A kérdező kommentje:
akkor ne vegyem be az esemény utánit? mért lesz töle bajom? nem akarom h.terhes legyek.volt már rá példa h.igy voltunk,irtam-és nem lettem az-de most mégis félek:(
2010. aug. 29. 11:58
 19/42 anonim ***** válasza:

ne vedd be.. iszonyatos hormon zavart okozhat

olyan mellékhatásai vannak hogy csak szenvedsz tőle.. hányás émelygés.. fáradság meg minden hasi görcsök..

2010. aug. 29. 12:00
 20/42 anonim ***** válasza:
93%
mit kell ezen szepiteni? a "menstruacio" nem csunya szo. attol, hogz sokan hasznaljak nem kell te is hasznald. tudtommal minden EGESZSEGES no menstrual kb 60 eves koraig. a betegseget gyogyitani szoktak, meg a betegsegbe belehallhat az ember, de en meg nem hallottam olyant h vki azert halt volna meg, mert menstrualt. es olyanrol sem hallottam, h a menstruaciot gyogyitani kene. ha beled elvezett, akkor lehetsz terhes. en a menstruacio utani 1o napban fogantam
2010. aug. 29. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!