Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb védekezés ? Többi lent .
A támadás:D
Van az új módszer, hasonló a spirálhoz, de hormonmentes. Rézgyöngyök. De a felhelyezése drága.
A párom azt mondta, hogy nem érti azokat a nőket, akik a párjukat hajkurásznák el műtétre... na többek között ezért Ő a párom:)
Egyébként férfiként mellette szól, hogy akkor bárkivel lehet nyugodtan... ellene szól, hogy jóval nehezebb visszaállítani. Na meg az is, hogy általában válás esetén a nőnél maradnak a gyerekek, tehát nála adott az "ennyi gyereket akartam" szám, a férfinál határozottan rontja az új kapcsolatok esélyét, ha nemzőképtelen.
9 evig szedtem gyógyszert, minden probléma nélkül. Akkor lettem terhes, és akkor egyből, mikor abbahagytam. Utana ismét gyógyszer. 1 évig szedtem, letettem, 3 hónap mulva jött is a tesó. Most szülés után ismét gyogyszerezek, több gyereket semmi szín alatt nem szeretnék.
Nálunk az elkötés nem opció (se kor, se gyerekszám miatt), a spiráltól félek, hogy fajna, érezném. A gumiban pedig nekem fáj, ferjemnek meg illúzió romboló. Nem szeret zokniban lábat mosni.
A gyogyszer nekem a mensi miatt is jó. Nem fáj és joval kevesebb, mint nélküle.
8!
En volinát, szülés utan meg cerazettet szedtem. Most 27hetes terhes vagyok. Utan meglatom mit kapok :)
6voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!