Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Akik nem óvszert vagy tablettát használnak azok milyen módszerrel védekeznek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 10:19
2/23 anonim válasza:
Sajnos semmivel. Mert a vibrimtől nem lehetek terhes, mas meg nincs.
3/23 anonim válasza:
#2 És ha lenne valaki,akkor mivel védekeznél?
Miért nincs senki?Nem akarsz,vagy nem volt jelentkező?
Sokszor hallottam a megszakítás is módszert,de nem hiszem hogy az megfelelő lenne….
5/23 anonim válasza:
Megszakítás. Eddig bevált. (Kíméljetek meg a papolástól.)
6/23 anonim válasza:
Termékenységtudatosság.
A termékeny időszakban méhszájsapkra.
7/23 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, aki nem bírta elviselni a gumit, gyógyszert meg nem akart szedni. Simán megszakítással csináltuk, kihúztam mindig időben. Baromi izgató volt már maga a helyzet is, meg amúgy is sokkal jobb gumi nélkül.
8/23 anonim válasza:
Pharmatex, termékeny napokon pedig nincs behatolás a biztonság kedvéért. (Napra pontos ciklusom van)
Tabit nem akarok szedni, mert volt trombózis a családunkban meg évek múlva mindenképp termékeny szeretnék maradni ha majd babát akarunk.
Az óvszerrel meg se nekem, se a páromnak nem élvezetes.
10/23 anonim válasza:
#9 Mo-n vagy külföldön? Párom is gondolkozott rajta, de a magyar feltételeknek nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!