Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal a menstruációm utáni 14. napon történt egy annyi hogy védekezés nélkül behatolt egy 10 mp re, az mennyire okozhat bajt? Mert szerintem nem kellene, mivel vannak akik alapból ilyen módszert használnak?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 11:02
1/10 anonim válasza:
Ez a legjobb időpont, ha gyereket akartok.
A 10 mp. pedig bőven elég.
Vagy utána, mikor kihúzta, visszaszívott mindent?
Ja: vannak olyanok is, akik orosz ruletteznek.
2/10 anonim válasza:
"Mert szerintem nem kellene, mivel vannak akik alapból ilyen módszert használnak"
Ja csak azok közül akik ilyen módszert használnak 100 nőből 30 terhes lesz...
Te meg pont a legtermékenyebb időpontban csináltad gratula a 0 észhez.
3/10 anonim válasza:
Ja.
Az ilyenek szaporodnak... a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
4/10 anonim válasza:
10 másodpercnek nagy valószínűséggel nem lesz terhesség a vége. Van veszélye a megszakított közösülésnek, de azért van különbség a két helyzet között.
5/10 anonim válasza:
...de legalább nem is élvezte valószínűleg egyikük sem.
Kellemetlent a haszontalannal.
7/10 anonim válasza:
...vagy mégis?
Hallottam már ilyet mondani:
"egyetlen cseppből születtél, gyermekem - és az apád még csak nem is élvezte!"
8/10 anonim válasza:
Gondolkodtatok már a baba nevén? :) amúgy simán lehetsz terhes ennyiből hülye p..csa
9/10 anonim válasza:
Jézusom ennyi paranoiás faxt...
10/10 anonim válasza:
Elméletben lehetsz terhes, gyakorlatban viszont kicsi az esély. Ezt a módszert azoknak szokták ajánlani, ahol nem baj ha becsúszik a baba. Ezzel a módszerrel 100 nőböl 30 esik teherbe egy éven belül. Ha nem szeretnétek még babát védekeztek. Nem tudom hány éves vagy (lehet, hogy csak elkerülte à figyelmemet), de nem csak óvszer és tabi van. Doki tud tanácsot adni, hogy melyik lenne a legpraktikusabb nektek. És akkor nem kell trükközni egy másodpercig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!