Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vagy óvszer?
Az óvszer kiszakadhat,lecsúszhat,kényelmetlen ! Az egy dolog h véd a nemi betegségek ellen, de tartós komoly kapcsolatban erre nincs szükség, a riba*coknak való az óvszer. A tabletták meg nem károsak MA MÁR, most olvastam h eredményezhet fogyatékos gyermeket -.- ugyanmár. A menstruációm meg nem rendszeres pedig már 4 éve megvan, szóval nekem jól is jönne a tabi.
17/L
Utolsó, hatalmasat tévedsz ! Nekem tabi személyes problémák miatt IS kell . És bár megválaszoltam magamnak = leírtam a véleményem AZ még nem jelenti hogy nem vagyok kiváncsi a tiétekre !
A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat :D

"Utolsó, hatalmasat tévedsz ! Nekem tabi személyes problémák miatt IS kell . És bár megválaszoltam magamnak = leírtam a véleményem AZ még nem jelenti hogy nem vagyok kiváncsi a tiétekre !
A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat :D"
Csak a tiéddel megegyező vélemények érdekelnek (tabi pártiak) vagy jöhet ellenvetés is? Csak azért kérdezem,hogy érdemes írnom vagy inkább sétáljak arrébb és hagyjalak meg a saját világodban.

Mi óvszert használunk, de csak 1 hónapja kezdtük meg a nemi életünket.
Nekünk élvezetes, szeretjük az óvszert. Ha bármi probléma lenne vele (kiszakad, kifolyik..), akkor azt egyből látjuk és még tudunk tenni valamit.
Én nem szednék tablettát, viszont más hormonális fogamzásgátlót lehet használni fogok a jövőben (pl. hüvelygyűrű).
Ha normális orvosod van, és előtte rendesen megvizsgált, akkor a tabletta is biztonságos.
Mi egyenlőre óvszerezünk, és eddig varázslatos minden szeretkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!