Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta vagy óvszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta vagy óvszer?

Figyelt kérdés

Az óvszer kiszakadhat,lecsúszhat,kényelmetlen ! Az egy dolog h véd a nemi betegségek ellen, de tartós komoly kapcsolatban erre nincs szükség, a riba*coknak való az óvszer. A tabletták meg nem károsak MA MÁR, most olvastam h eredményezhet fogyatékos gyermeket -.- ugyanmár. A menstruációm meg nem rendszeres pedig már 4 éve megvan, szóval nekem jól is jönne a tabi.

17/L

2010. aug. 25. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
már ne is haragudj, kedves kérdező, de mi az, hogy ri.bancoknak való az óvszer?:) ezt én minden normális csaj nevében kiszeretném kérni magamnak, mert ezzel azokat a lányokat r*bancozod le, akik jobban szeretik az óvszert, nem akarnak betegek lenni, vagy nem akarnak tablettázni. ha tablettát akarsz szedni, szedjél, ne itt provokáld női társaid többségét.
2010. aug. 25. 15:48
 2/15 anonim ***** válasza:
22%

tabi sokkal jobB:) nem kell félni h kiszakad és BELÉD is lehet élvezni:D

ha gondolod dobj egy privit:D

17f

2010. aug. 25. 15:49
 3/15 A kérdező kommentje:
:D rendben
2010. aug. 25. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
23%

Tabi!

Neked is élvezetesebb gumi nélkül a párodnak meg főleg. Gumival csinálni olyan mint zokniban lábat mosni!

20L

2010. aug. 25. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

szerintem arra célzott hogy azoknak az egyéneknek akik hetente (akár több) partnert váltanak jobb lenne úgy védekezni.

ha engem kérdezel, mi eddig óvszert használtunk (már fél éve) és most szeretnénk kipróbálni nélküle. bízok a páromban, hogy nem lép férre, de ha te biztosra akarsz menni akkor használd mindkettőt. nekünk gumi nélkül kényelmesebb

6/15 anonim ***** válasza:
29%
Egyértelműen tabletta :) Sok előnye van. A gumi lecsúszhat selejtes lehet. Oké a tablettával is vannak nehézségek de akkoris egyszerűbb
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
tablettával sokkal élvezetesebb
2010. aug. 25. 15:56
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

3 éve tabi , 2 évig volt koton..ég és föld :9

koton =zokniba fürdeni és bugyikba pisilni_)

2010. aug. 25. 16:07
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Ha már tényleg komoly a kapcsolat a pároddal, akkor tabletta!

Az én mensimet is ez tette renszerezetté.

23/L

2010. aug. 25. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Mi értelme a kérdésnek? Hisz alatta már megválaszoltad, hogy te tabit fogsz szedni mert az milyen jó. Szedd! Max te vagy a rib@nc, nem azok akik gumit használnak. Biztos azért kell a tabi, hogy utána agyba-főbe kúrathasd magad mindenkivel.
2010. aug. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!