Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes? Ő többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes? Ő többször csinálta már igaza lehet?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm aki már csinálta többször csinálta velem is vettünk gumit és mivel nem csináltam meg ő rakta fel nekem de mikor csináltuk és vége lett és kivettem láttam hogy nincsen rajta neki meg folyt ki. Mikor csináltuk kicsúszott egyszer az ágyon meg is találtuk a gumit akkor eshetett le most tök ideges vagyok ő nyugtat hogy nem lesz baj ez minden napos de én nem hiszem, akkor most baj lehet?

2021. máj. 19. 12:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak provokálni próbálod a népet, de hátha olvassa valaki, akinek hasznos lehet.

Esemény utánit az aktus utáni 72 órában, azaz 3 napban lehet bevenni, de idővel csökken a hatékonysága, tehát 3 nap után már sokkal kevesebb esély van megelőzni a terhességet, mint 1 napon belül. Kizárólag orvossal lehet feliratni és gyógyszertárban megvenni. Semmilyen vény nélkül kapható szer nem helyettesítheti. Ha kifutottatok a 3 napból, akkor már nem lehet megelőzni a terhességet, csak megszakítani.

A terhességi teszt akkor mutat valós eredményt, amikor meg kellene jönni a menstruációnak. De legkorábban az aktus után két héttel. Ha előbb teszteltek és negatív, az semmit nem jelent.

Pozitív terhességi teszt esetén nőgyógyászhoz kell menni. Elvetetni csak elő magzatot lehet, ha van már szívhangja, ami az aktus után kb. egy hónap. Felső határa is van, ezért érdemes minél előbb elkezdeni intézni. Ha kicsúsztok az időből, már ki kell hordani és megszülni.

Az esemény utániról és az abortuszról csak a lány dönthet. Ha ő nem akarja, akkor bizony bármit tehetsz, mindenképpen apa leszel.

2021. máj. 20. 07:03
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 mivel kiskorúak azt megjegyezném hogyha a lány szeretné, de a szülei valamiért nem, kényszeríthetik arra hogy kihordja a terhességet, mivel szülői beleegyezés nélkül nem hajtják végre, ilyen esetben a gyámhatóság úgy tudom a szülők helyett beleegyezhet de ez elég bonyolult procedúra.
2021. máj. 20. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!