Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes? Ő többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes? Ő többször csinálta már igaza lehet?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm aki már csinálta többször csinálta velem is vettünk gumit és mivel nem csináltam meg ő rakta fel nekem de mikor csináltuk és vége lett és kivettem láttam hogy nincsen rajta neki meg folyt ki. Mikor csináltuk kicsúszott egyszer az ágyon meg is találtuk a gumit akkor eshetett le most tök ideges vagyok ő nyugtat hogy nem lesz baj ez minden napos de én nem hiszem, akkor most baj lehet?

2021. máj. 19. 12:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

1. igen, lehet terhes. Így készülnek a babák

2. nem, nem biztos, hogy terhes

3. nem, ez nem mindennapos dolog

4. ne feküdj le olyannal, akinek ez mindennapos dolog

5. ne feküdj le olyannal, akivel nem vállalnál gyereket

6. bárki vehet tesztet

7. esemény utánit nőgyógyász tud felírni és durván károsítja az egészséget

2021. máj. 19. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az előző válaszolók mindent elmondtak. A csaj simán felcsináltatta veled magát, és IGEN jó eséllyel terhes lehet.

Az esemény utáni tabletta vényköteles, tehát fel kell íratni nőgyógyásszal.

A teszt meg nem fog most mutatni semmit, csak 2 hét múlva... de addigra már az abortuszon lehet gondolkodni.

Most komolyan minek kell 14 évesen szexelni??? A kettőtöknek van együtt 70 IQ-ja....

2021. máj. 19. 13:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok ő 14 tudom hülye voltam de megbíztam benne ő már fél éve csinálja a barátjával
2021. máj. 19. 14:00
 14/22 A kérdező kommentje:
A másik hogy a miért kell a sex mi már későn kezdtük el sokan már 12 évesen csináljak ez a normál. Bár szerintem azért az korai ismerek olyat aki 2 hónap múlva lesz 11 és már lassan egy éve sexel rendszeresen
2021. máj. 19. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg is van rólatok a véleményem. Túlnyomó többségben pont emiatt deformálódik el a társadalom. A hülyék szaporodnak, az állam támogatja. Az okosak nem szülnek csak 1-3 gyerekt vay egyáltalán nem és ezért ők kevesebben vannak. Ez a koronavírus és oltás nem is olyan rossz dolog az állam részéről, legalább selejtezik a genetikai hulladékokat.
2021. máj. 19. 14:18
 16/22 anonim ***** válasza:

“Kedves” kérdező:

[link]

2021. máj. 19. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:

"A másik hogy a miért kell a sex mi már későn kezdtük el sokan már 12 évesen csináljak ez a normál. "

Vazeg 24 vagyok, mikor 15 évesen vesztettem el még kicsit korainak számított, remélem hogy kamuzol mert amúgy nagyon nagy baj van manapság, és nem az a fő bajom hogy ennyi idősen kufircolnak hanem hogy láthatólag hülyék is hozzá. Ha ebből nem lesz gyerek a csaj szerint mitől igen? Vagy még nem jött meg a menstruációja?

2021. máj. 19. 19:51
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es a kérdező azt sem tudja mi az a menstruáció, szerintem eszébe sem jutott hogy olyan is létezik.
2021. máj. 19. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 had adjam meg nekik a naivitás előnyét hogy legalább VALAMIT tudnak a szexről 14-15 évesen ha már csinálják is, na :D
2021. máj. 19. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Fájdalmasak az ilyen kérdések. A “csinálta” szó végtelen ismetlése meg egyenesen vicces:))
2021. máj. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!