Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet a barátnőm terhes és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a barátnőm terhes és lehet hogy kellene aggódnom valamiért?

Figyelt kérdés
A barátnőm jó ötletnek tartotta hogy azzal ébreszt hogy meglovagol én viszont már csak arra ébredtem fel hogy belé élveztem. Sajnos most még esemény utáni tablettát sem tudunk kiíratni. De van egy másik dolog ami egy kicsit aggaszt. Amikor a barátnőmbe beleélveztem a barátnőm látszólag egy kicsit kiakadt basszus felkiáltással de nem tűnik úgy mintha ő túlzottan aggódna emiatt és azt mondta én pörgöm túl a dolgot mert nagyon kicsi az esélye hogy teherbe esik mert éppen csak egy kicsi ment bele.

2021. máj. 18. 04:23
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
100%

"...mert éppen csak egy kicsi ment bele."

Akkor inden rendben van. Éppen csak egy kicsi baba lesz belőle.

2021. máj. 19. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt kellene neked is tudnod, ha a barátnődre nem lehet ebben számítani, vagy lehet, hogy direkt csináltat gyereket, hogy mikor van a barátnőd a félidőben.Két menses között kb. 1 hétig a legfogékonyabb, akkor nem szabad szexelni. Írd ki te is magadnak a naptárba, mikor van meg neki, és a következő hónapban is akkor lesz. A középső időben min. egy hétig tilos a szex.
2021. máj. 19. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!