Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit tegyek? 6 órán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? 6 órán keresztül kint volt a nuvaringem!

Figyelt kérdés

Ma sajnos elfelejtettem visszarakni a nuvaringemet és csak 6 óra elteltével raktam vissza ! Mit csináljak ? pont ma vagyok a 14. napon és a btegtájékoztató azt írja, hogy első 2 hétben ha ez történt akkor xcsak köv.7 napban máshogy is védekezni kell. Ha pedig a 3. héten történt, akkor újat kell berakni.

Most viszont nem tudom mit csináljak ezzel, mert pont a 2. és 3. hét határán vagyok ... mit ajánlotok? Nuvaringem nincs itthon és csak hétfőn tudok venni... szerintetek rossz, ha most tovább használom ezt a gyűrűt és majd 1 hét múlva veszem csak ki????

2010. aug. 21. 20:03
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy esetleg szerintetek csinálhatom azt, hogy most hétfőig nem veszem ki egyáltalán és akkor utána berakok egy újat ???
2010. aug. 21. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:

mi az a nuvaring?

valami gyűrű???

2010. aug. 21. 20:17
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, ez egy pár éves újfajta fogamzásgátló módszer.
2010. aug. 21. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
na akkor szerintem az orvosod kérdezd meg erről. még életemben nem hallottam róla, és ahogy látom más se nagyon. biztos ismerik páran, de még nem annyira elterjedt. úgyhogy az orvosodat javaslom, hogy kérdezd meg erről.
2010. aug. 22. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!