Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mit tegyünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Óvszerrel szeretkeztünk, és amikor elkezdtem elmenni (óvszerrel ugye kicsit mintha visszaszorulna a spermiumkilövelés, és kicsit később történne meg) én kivettem, nem is jött még ondó úgy 1-2 mpig, de aztán kilövelt a gumiból. a gumi eleje leszakadt. valószínűleg nem ment a hüvelybe sperma, de nagyon meg vagyunk ilyedve. szerintetek érdemes bevenni esemény utáni tablettát? mert úgy látom erősek a mellékhatásai és leeht inkább ki kéne várni az első ciklust a barátnőmnek (ami aug 23-24. körül esedékes), és ha mégis megtörtént a beágyazódás, akkor elgondolkodni a továbbiakról (ami valószínűleg terhességmegszakítás)
2010. aug. 20. 18:42
 1/8 A kérdező kommentje:
és e za tabletta akkor is mellékhatásokkal jár, ha amugy nem lett volna terhesség, vagy csak ha amugy lett volna?
2010. aug. 20. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Milyen gumit használsz, ami egy spermalövéstől kiszakad?

Valóban, itt most mérlegelni kell: egyrészt ment egyáltalán beléje anyag? Szerintem elég esélytelen, hogy teherbe essen, és valóban, elég durva anyag az az esemény utáni. De egy esetleges abortusz még annák is jóval durvább.

De ha minden kötél szakad, még mindig eladó a használt babakocsim. :)

2010. aug. 20. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp mellékhatásokkal jár, hisz abnormálisan nagy adag hormonokat tartalmaz.
2010. aug. 20. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Egy terhességmegszakítás jóval nagyobb teher a szervezetnek mint egy 72 órás. Gondolkozzál már hülyegyerek!!!
2010. aug. 20. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Ez a történet kb. addig hihető,hogy te egy lánnyal,egy ágyban.A többi pedig kamu.Kivetted a péniszed,majd egy meteor becsapódását megszégyenítve beleélveztél,ettől leszakadt az eleje......Na ne!!!!Inkább úgy válaszolok,ahogy történt.Nem volt gumi,megszakítással csináltátok,amikor kihúztad már el is durrantál és ráment a csap csiklójára.Kérdés,lehet-e terhes.

Persze.Mert mielött kihúztad már kerülhettek a hüvelyébe spermiumok.

A 72 órás mindenképpen egy ütős dolog,ami mindenkire másképp hat.Tény,hogy durva vérzés zavarokat okozhat,de még mindig jobb,mint az abortusz.

Nem értem miért akarjátok megvárni a 3 nap múlva esedékes menstruációját,ugyanis ha meg is jön,az sem jelent semmit.A megtermékenyítés még akár napok múlva is bekövetkezhet és onnantól még 12-14 nap,hogy beágyazódjon,mire ebből tényleges tünetek lesznek,addigra a 72 órásról rég lecsúsztatok.

2010. aug. 20. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
*csaj
2010. aug. 20. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:
nem azt írtam hogy attól szaakd le a gumi eleje, csak le volt szakadva, és félünk.
2010. aug. 20. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
és nem kamu, nagyon meg vagyunk rémülve, de köszi azért az oltásokat :|
2010. aug. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!