Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az előváladékban spermium, ha előtte nem élvezett el egy napja, pisilt stb?
Sokszor olvasni, hogy a megszakítás azért nem biztonságos, mert az előváladék tartalmazhat spermiumot. Viszont azt is olvastam, hogy ez akkor lehet igaz csak, ha előtte elment, és ami a húgycsőben maradt hímivarsejt, azt mossa ki a következő adag előváladék. De ha több órája, vagy akár egy napja élvezett el a férfi utoljára, és azóta pisilt is, akkor a vizelet kimossa a húgycsőben maradt spermát (egyébként is savas), így az már nem kerül bele.
Így biztonságos a megszakítás?
Vagy lehetséges, hogy az előváladékba előre belekerülhet sperma a következő ejakulátumból?
Igen lehet benne. Mi kombináltuk a megszakításos módszert Pharmatex hüvelykúp használatával.
F
NEM biztonságos még így sem. Ha előtte élvezett akkor annyi történik, hogy 100%-ra ott a spermium a húgycsőben végig ha nincs "kimosva".
Kis anatómia: az előváladékot termelő un. cowper mirigyek "bekötése" csak fél centire - centire van van a prosztata húgycsőbe vezetésétől. Szex közben folyamatosan összehúzódnak a gátizmok amikor "megfeszíted" a brokit, önkéntelenül is préselődik ki valamennyi ondófolyadék. Annyi nem, hogy komplett ejakulációt okozzon de annyi bőven, hogy az előváladék - amit nem mellesleg ugyanúgy a gátizmok préselnek ki - magával vigye. Elég néhány erőteljesebb gátizom összehúzódás (nem is kell orgazmus közeli erősségű) és máris ott van a spermium az előváladékban.
A következő adag már készül odalent a zacsiban... ebből már kerülhet egy kevés az előváladékba is.
F
Volt egy barátnőm, aki magabiztosan mondta, hogy megszakításos módszerrel védekezik, és működik, mert a pasija "vissza tudja tartani"
És hogy korábbi kapcsolataiban is működik.
Mondta, hogy sose lett belőle baj.
Csodálkoztam nagyon, én nem mertem volna bevállalni.
Kiderült, hogy meddő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!