Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet az előváladékban spermiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az előváladékban spermium, ha előtte nem élvezett el egy napja, pisilt stb?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni, hogy a megszakítás azért nem biztonságos, mert az előváladék tartalmazhat spermiumot. Viszont azt is olvastam, hogy ez akkor lehet igaz csak, ha előtte elment, és ami a húgycsőben maradt hímivarsejt, azt mossa ki a következő adag előváladék. De ha több órája, vagy akár egy napja élvezett el a férfi utoljára, és azóta pisilt is, akkor a vizelet kimossa a húgycsőben maradt spermát (egyébként is savas), így az már nem kerül bele.

Így biztonságos a megszakítás?

Vagy lehetséges, hogy az előváladékba előre belekerülhet sperma a következő ejakulátumból?

2021. ápr. 3. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet.
2021. ápr. 3. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. ápr. 3. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen lehet benne. Mi kombináltuk a megszakításos módszert Pharmatex hüvelykúp használatával.

F

2021. ápr. 3. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha lehet benne, akkor az az előző vagy következő adagból kerül bele?
2021. ápr. 3. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM biztonságos még így sem. Ha előtte élvezett akkor annyi történik, hogy 100%-ra ott a spermium a húgycsőben végig ha nincs "kimosva".

Kis anatómia: az előváladékot termelő un. cowper mirigyek "bekötése" csak fél centire - centire van van a prosztata húgycsőbe vezetésétől. Szex közben folyamatosan összehúzódnak a gátizmok amikor "megfeszíted" a brokit, önkéntelenül is préselődik ki valamennyi ondófolyadék. Annyi nem, hogy komplett ejakulációt okozzon de annyi bőven, hogy az előváladék - amit nem mellesleg ugyanúgy a gátizmok préselnek ki - magával vigye. Elég néhány erőteljesebb gátizom összehúzódás (nem is kell orgazmus közeli erősségű) és máris ott van a spermium az előváladékban.

2021. ápr. 3. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A következő adag már készül odalent a zacsiban... ebből már kerülhet egy kevés az előváladékba is.

F

2021. ápr. 3. 21:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5, ilyen anatómiai részletességű leírást vártam!
2021. ápr. 3. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt egy barátnőm, aki magabiztosan mondta, hogy megszakításos módszerrel védekezik, és működik, mert a pasija "vissza tudja tartani"

És hogy korábbi kapcsolataiban is működik.

Mondta, hogy sose lett belőle baj.

Csodálkoztam nagyon, én nem mertem volna bevállalni.

Kiderült, hogy meddő.

2021. ápr. 3. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg lehet úszni akár évekig is a megszakításos "védekezést" csak éppen hazárdjáték. Vannak akik évekig semmi gond, másnál meg pár alkalom után beüt a ménkű - csak éppen előre sosem tudod hogy melyik csoportba fogsz tartozni.
2021. ápr. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!