Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell ejakulacio ahhoz, hogy az elovaladek utjaba keruljon a spermium?
Így van!Az ELŐZŐBŐL.Tehát,ha ez a 2.menet volt,akkor elég sok esély van,hogy becumiztátok.
Ha az első volt és nem élveztél el,akkor kicsi az esély,de ha szexelsz,(akkor szokták mondani),mindig van esély a terhességre.
Nincs olyan,hogy "úton van vagy félúton van".
Olyan van,hogy "ejakulálás",meg olyan,hogy "nincs ejakulálás".
Nem vagyok benne biztos,hogy te már elég érett vagy a szexhez,az írásod alapján.
“Volt egy jo hosszu menet es jo sok elovaladek“
Ez az egész sztori annyira hihető, mint Hófehérke története.
Dugtok a nőddel, ráadásul jó sokáig, majd félbehagyjátok a dolgot és kimész cigizni.... aha... ezt magyarázd már el okosan, hogy az is megértse, aki volt már nővel életében.
2. Valaszolo: egyetlen egy menet volt, melynek a legvegen volt az ejakulacio, a egy hete megtortent ejakulacio ota mpedig mar 100x pisiltem, mert felfaztam
3. Valszolo: talan igazad van, de most nem errol van szo. Engem most konkretan az erdekel, hogy mi jatszodik le a szervezetben egeszen az ejakualasig, hogy juthat-e sperma a nuniba elovaladek segitsegevel ejakulacio elott
Az előváladékot a Cowper-mirigy termeli.Nem a megtermékenyítés a funkciója,hanem az ,hogy átmossa a húgycsövet az esetleges vizeletmaradványok miatt,hiszen a vizelet megöli a spermiumokat és ugye úgy nehéz lenne szaporodni..
A spermiumok,meg a herékben fejlődnek,illetve tárolódnak,(illetve a herecsatornákban).
A 2.feladata pedig,a síkosítás.
Először az előváladék jelenik meg a húgycsőben szexuális izgalom hatására,majd elélvezésnél az ondó,ami többek között spermiumokból áll és különböző mirigyek váladékából.
Tehát,ha azt állítja valaki,hogy az előváladéktól teherbe lehet esni,akkor annak igaza van,hiszen a húgycsőben ,az előző ejakulációból maradhat vissza sperma,ami elég lehet a megtermékenyítéshez talán,ha nem vizelt a férfi 2 aktus között.Vizelés után,viszont gyakorlatilag 0 az esélye.
Tehát,megvan a sorrend,először az előváladék biztosítja a ondó útját,aztán jön az ondó.
Figyelj, leírom a sztorimat, te meg eldöntöd, jó?
Napok óta nem volt szex, mivel épp megvolt. Azt ugye nem tudhatom, hogy a férjem okozott-e magának egy kis örömöt, de nem hiszem. Aznap biztos nem, viszont ember, tehát többször vizelt.
Elkapott minket a hév, gumi elfogyott, sebaj. Majd kiveszi, most úgyse vagyok termékeny időszakban. Minden terv szerint zajlott.
Aztán mégse jött meg. Teszt pozitív.
Van egy tündéri lányunk.
Más meg évekig védekezik megszakítással.
#9 Az a baj,hogy azt nem tudhatjuk,hogy a férjednek sikerült-e időben kivennie.
Bár,ezek szerint biztos ,hogy nem,ami nem is furcsa,ha amúgy megszokta,hogy a gumiba megy.
A termékeny napokat viszonylag nehéz pontosan kiszámítani,ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!