Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell ejakulacio ahhoz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell ejakulacio ahhoz, hogy az elovaladek utjaba keruljon a spermium?

Figyelt kérdés
Volt egy jo hosszu menet es jo sok elovaladek. Az tudom, hogy onmagaban az elovaladek nem tartalmaz spermiumot. Csakhogy a menet felenel tartottunk egy cigiszunetet es a cigiszunet elott jol felizgultam, ugymond feluton voltam, hogy elelvezzek. Ilyenkor nem kerul az elovaladek utjaba spermium? Merthogy a szunet elott es a szunet utan is volt jo sok elovaladek. A szunet utan meg toltuk igy egy kicsit, majd attertunk az ovszerre es amikor felhuztam az ovszert, a csaj ranezett a telefonjara es a naptarra es azt mondta, hogy a honap termekeny reszeben van. Ez engem megijjedtem, mert termekeny novel sosem csinaltam ovszer nelkul. Lehetnek gondok?

2018. jan. 14. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
“Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.”
2018. jan. 14. 18:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem volt elozo ejakulacio mar 1 hete. De nem tudom mi a helyzet, amikor csak uton vagyok az ejakulacio fele.
2018. jan. 14. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Így van!Az ELŐZŐBŐL.Tehát,ha ez a 2.menet volt,akkor elég sok esély van,hogy becumiztátok.

Ha az első volt és nem élveztél el,akkor kicsi az esély,de ha szexelsz,(akkor szokták mondani),mindig van esély a terhességre.

2018. jan. 14. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Nincs olyan,hogy "úton van vagy félúton van".

Olyan van,hogy "ejakulálás",meg olyan,hogy "nincs ejakulálás".

Nem vagyok benne biztos,hogy te már elég érett vagy a szexhez,az írásod alapján.

2018. jan. 14. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

“Volt egy jo hosszu menet es jo sok elovaladek“

Ez az egész sztori annyira hihető, mint Hófehérke története.

Dugtok a nőddel, ráadásul jó sokáig, majd félbehagyjátok a dolgot és kimész cigizni.... aha... ezt magyarázd már el okosan, hogy az is megértse, aki volt már nővel életében.

2018. jan. 14. 18:13
 6/11 A kérdező kommentje:

2. Valaszolo: egyetlen egy menet volt, melynek a legvegen volt az ejakulacio, a egy hete megtortent ejakulacio ota mpedig mar 100x pisiltem, mert felfaztam

3. Valszolo: talan igazad van, de most nem errol van szo. Engem most konkretan az erdekel, hogy mi jatszodik le a szervezetben egeszen az ejakualasig, hogy juthat-e sperma a nuniba elovaladek segitsegevel ejakulacio elott

2018. jan. 14. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Az előváladékot a Cowper-mirigy termeli.Nem a megtermékenyítés a funkciója,hanem az ,hogy átmossa a húgycsövet az esetleges vizeletmaradványok miatt,hiszen a vizelet megöli a spermiumokat és ugye úgy nehéz lenne szaporodni..

A spermiumok,meg a herékben fejlődnek,illetve tárolódnak,(illetve a herecsatornákban).

A 2.feladata pedig,a síkosítás.

Először az előváladék jelenik meg a húgycsőben szexuális izgalom hatására,majd elélvezésnél az ondó,ami többek között spermiumokból áll és különböző mirigyek váladékából.

Tehát,ha azt állítja valaki,hogy az előváladéktól teherbe lehet esni,akkor annak igaza van,hiszen a húgycsőben ,az előző ejakulációból maradhat vissza sperma,ami elég lehet a megtermékenyítéshez talán,ha nem vizelt a férfi 2 aktus között.Vizelés után,viszont gyakorlatilag 0 az esélye.

Tehát,megvan a sorrend,először az előváladék biztosítja a ondó útját,aztán jön az ondó.

2018. jan. 14. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Az előváladék is tartalmaz bizonyos mennyiségű spermiumot.
2018. jan. 14. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, leírom a sztorimat, te meg eldöntöd, jó?

Napok óta nem volt szex, mivel épp megvolt. Azt ugye nem tudhatom, hogy a férjem okozott-e magának egy kis örömöt, de nem hiszem. Aznap biztos nem, viszont ember, tehát többször vizelt.

Elkapott minket a hév, gumi elfogyott, sebaj. Majd kiveszi, most úgyse vagyok termékeny időszakban. Minden terv szerint zajlott.

Aztán mégse jött meg. Teszt pozitív.

Van egy tündéri lányunk.

Más meg évekig védekezik megszakítással.

2018. jan. 14. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

#9 Az a baj,hogy azt nem tudhatjuk,hogy a férjednek sikerült-e időben kivennie.

Bár,ezek szerint biztos ,hogy nem,ami nem is furcsa,ha amúgy megszokta,hogy a gumiba megy.

A termékeny napokat viszonylag nehéz pontosan kiszámítani,ez igaz.

2018. jan. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!